Privatlivspolitik

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med din forespørgsel på Findbank.dk, har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dit telefonnummer
  • Dine økonomiske forhold

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din forespørgsel, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen, og indhente op til 3 banktilbud til dig. Der bliver oprettet en brugerprofil til dig med det samme din forespørgsel genereres, så du altid kan gå ind og slette alle dine indtastede informationer, når du ønsker det.

De indtastede oplysninger bliver kun videregivet til de banker og samarbejdspartnere, der skal give dig tilbud, og det er nødvendigt for dem, at have oplysningerne, så de kan give dig tilbuddet.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja tak” til nyhedsbreve, sender vi dig nyhedsbreve, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@findbank.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud, eller du ønsker, at vi skal slette din bruger med dertilhørende informationer.

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Du kan altid logge ind på din bruger her: https://www.findbank.dk/login/  og se hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, og slette alle informationer, hvis du ønsker.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til kontakt@findbank.dk, alternativt kan du gå ind på din bruger og redigere/slette.

Såfremt du ikke har lavet aktivitet på din bruger i 1 år efter oprettelse, sender vi dig en e-mail og minder dig om den er der, og om du ønsker at slette eller bevare din profil.

Ønsker du at trække dit samtykke til e-mail retur, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Ejer af Findbank.dk er:

Findbank ApS
Vesterbrogade 39, 1. sal
1620 København V
Tlf.: 86518001
E-mail: kontakt@findbank.dk