Spring til indhold
Billigste banklaan

Banklån
- Sammenlign banklån renter

Banklån
Sammenlign banklån renter

Sammenlign renter og vælg billigste banklån

Sammenlign renter og vælg billigste banklån

Gratis og
uforpligtende
Spar tid
og penge
Sikkert
og nemt
Billigste banklaan
Få hjælp til at skifte bank
  • Vælg dit behov og få 3 gratis tilbud
  • Sammenlign tilbud og banker
  • Vælg den bedste bank

Et banklån kan bruges til det, du har lyst til og står og mangler. Lånet anvendes ofte til at finansiere den del af et boligkøb, der ikke kan optages i realkredit, men du kan sagtens få et nyt lån uden at skifte bank. Søg, sammenlign og find det billigste banklån i vores oversigt her på siden.

 


Sådan finder du det billigste banklån

Priserne på et banklån varierer fra bank til bank og kunde til kunde, uanset om du skal bruge banklånet til at finansiere det sidste af et boligkøb eller andet. Det er derfor en god ide at undersøge markedet grundigt og sammenligne både priser og vilkår, før du optager er banklån. Specielt når du optager et banklån uden at skifte bank, er der store renteforskelle.

Når du finder priser på nettet på banklån, så er det vigtigt at være opmærksom på, at de typisk er en række forbehold i forbindelse med rentesatserne. Nogle lån ser ud til at være særligt billige, men undersøger man det nærmere, viser det sig, at banklånet ofte er til at dække de første 80%, som du kan få billigere med realkreditlån, hvis det er til boligkøb.

Hvad er det billigste banklaan
Banklån er typisk dyrere end realkredit. Derfor betaler det sig at finde det billigste banklån.

Andre banker kræver typisk, at du er medlem af en bestemt pensionskasse eller, at du skal samle hele din bankforretning i banken for at få det billigste banklån.

Findbank er et godt sted at starte for at sammenligne priser på banklån. Vi kan hjælpe dig med at indhente tre tilbud på banklån. Herefter kan du selv sammenligne tilbuddene og finde frem til det billigste banklån. Her skal du ikke bekymre dig om, det nu er muligt at få lånet til den rente, de tilbyder, da det er et skræddersyede lånetibud til dig.

Få 3 Gratis tilbud på dit banklån Få 3 Gratis tilbud på dit banklån
Prøv gratis og uforpligtende

Banklån rente

Når du sammenligner lånetilbuddene og banklån rente, er det vigtigt, at du ser på de årlige omkostninger i procent, ÅOP. Ser du på dette nøgletal, undgår du ubehagelige overraskelser som skjulte gebyrer. Selvom det kan være svært at forhandle med bankerne om renten på et banklån, er det alligevel værd at forsøge og kan typisk give et billigere banklån.

Find det billigste banklån
Find den bank, der kan give dig det billigste banklån med findbank.dk

Hvad er et banklån?

Et banklån bruges ofte til at dække de udgifter, som ikke kan finansieres med et realkreditlån, når du vil købe ny bolig eller ombygge din eksisterende bolig. Banklånet kan også bruges som indskudslån.
Som navnet antyder, er et banklån et lån, der optages i banken. Du kan vælge at optage lånet hos din egen bank, eller hos en anden bank, som du ikke tidligere har haft tilknytning til. Start her og find den billigste bank.

Typiske banklån der ikke optages i egen bank, er banklån der bruges til forbrugsgoder som rejser, bil eller andet forbrug. De kan typisk optages hos en anden bank til fordelagtige renter, da de banker har specialiseret sig i banklån i størrelsen 2-25.000 kr. eller 50-350.000 kr.

Læs også: Sådan får du det billigste boliglån.

Banklån uden sikkerhed

Du kan optage et banklån på flere forskellige måder. Du kan lade banken kreditvurdere dig ved at gennemgå din økonomi og vurdere, hvor meget du kan låne i forhold til, hvad de mener, du kan betale tilbage. Skal du bruge pengene til boligkøb eller ombygning af nuværende bolig, kan du stille boligen som sikkerhed. Skal du bruge pengene på andre ting, kan du stadig vælge at stille bilen eller boligen som sikkerhed eller få en kautionist som sikkerhed for lånet.

Ansøgning til banklån

Når du ansøger om et banklån er det typisk en lidt længere proces. Du kan enten gøre det hos din nuværende bank eller en anden bank. Her skal du ofte aflevere dine seneste lønsedler og et privatbudget for, at banken kan vurdere din økonomi. Dette er især vigtigt, hvis ikke du ejer noget, som kan stilles som sikkerhed for lånet, hvis du pludselig ikke kan betale tilbage.

Få 3 Gratis tilbud på dit banklån Få 3 Gratis tilbud på dit banklån
Prøv gratis og uforpligtende

Hvad koster et boliglån / banklån?

Låneeksempel: 300.000 kr.

Lånebeløb udbetalt
300.000 kr.
Etableringsomkostninger til banken - eksempel
10.000 kr.
Md. ydelse før skat
3.442 kr.
Rentetype
Variabel
Rente
6,00 %
ÅOP
6,93 %
Løbetid
10 år
Antal ydelser
120 md.
Omkostninger
112.996 kr.
Samlet tilbagebetaling
412.996 kr.
Generelt om boliglån / banklån
Rente
Variabel
Løbetid
Op til 30 år. (typisk løbetid 10 – 20 år)
Risiko
Høj