Spring til indhold
Billigste billån

Sammenlign billån

Sammenlign billån

Sammenlign – og find det bedste og billigste billån.

Sammenlign – og find det bedste og billigste billån.

Gratis og
uforpligtende
Spar tid
og penge
Sikkert
og nemt
Billigste billån
Få hjælp til at skifte bank
  • Vælg dit behov og få 3 gratis tilbud
  • Sammenlign tilbud og banker
  • Vælg den bedste bankDer kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste billån. Men ligesom ved alle andre slags lån, kan det være svært at finde ud af. Det kan derfor godt betale sig at undersøge markedet grundigt for at få det billigste billån.

Få tilbud fra flere og få det billigste billån

Ligesom ved de flest andre ting er det en god ide at indhente tilbud fra flere pengeinstitutter og bilforhandlere, så du har et sammenligningsgrundlag. På Findbank kan du få tre gratis tilbud på hele din bankforretning, så kan du selv sammenligne tilbuddene og finde det billigste billån.  Et billån er typisk optaget i banken ligesom et andelsboliglån. Få et billligere andelsboliglån her ved at sammenligne bankerne i vores guide.

Hvad er et billån?

Et billån er et lån optaget for at købe en bil. Når du skal finansiere et bilkøb, kan det gøres på flere forskellige måder, og derfor kan du også optage lånet både hos bilforhandlere, banker og realkreditinstitutter. Der er typisk mange forskellige og individuelle krav, som du skal leve op til afhængig af, hvor du i sidste ende optager lånet.

De årlige omkostninger i procent

Når du sammenligner dine tilbud, er det vigtigt, at du ser på de årlige omkostninger i procent, ÅOP, i stedet for udelukkende at se på renterne.
Renten kan sagtens være lav, selvom det ikke er et det billigste billån, idet der kan være høje gebyrer. Er der høje gebyrer i forbindelse med optagelse af lånet, vil det blive afsløret af ÅOP.
Når du ser på ÅOP, er det vigtigt, at løbetiden på lånet passer med den periode, du vil afbetale lånet på bilen over. Har du regnet med, at bilen skal finansieres over 7 år, og ender du med at skifte bilen ud efter 5, bliver ÅOP for høj.

Prisen er til forhandling

Det er en udbredt mening blandt branchekendere, at du begår en fejl, hvis du accepterer det første tilbud. Typisk vil du kunne få en bedre pris, hvis du forsøger at forhandle lidt om betingelserne for lånet. I særdeleshed hos bilforhandlerne er der stor forskel på, hvad der annonceres med af priser på lån, og hvad du reelt kan få det til. Det er en stor del af bilforhandlernes forretning, at det hele er til forhandling. Det er også muligt at forhandle med banken om lånets betingelser.

Start her og find den billigste bank.

Hvad koster et boliglån / banklån?

Låneeksempel: 300.000 kr.

Lånebeløb udbetalt
300.000 kr.
Etableringsomkostninger til banken - eksempel
10.000 kr.
Md. ydelse før skat
3.442 kr.
Rentetype
Variabel
Rente
6,00 %
ÅOP
6,93 %
Løbetid
10 år
Antal ydelser
120 md.
Omkostninger
112.996 kr.
Samlet tilbagebetaling
412.996 kr.
Generelt om boliglån / banklån
Rente
Variabel
Løbetid
Op til 30 år. (typisk løbetid 10 – 20 år)
Risiko
Høj