Spring til indhold

Kassekredit

Kassekredit

Kassekredit

Få 3 gratis tilbud - Sammenlign - Spar op til 30%

Få 3 gratis tilbud - Sammenlign - Spar op til 30%

Billigste Kassekredit

De fleste bruger en kassekredit som et værktøj til at betale de uventede udgifter og udjævne eventuelle forskelle i indtjening over året. Men priserne på kassekreditter varierer meget, så der er mange penge at spare, hvis man undersøger markedet grundigt for at finde den billigste kassekredit.

Find den billigste kassekredit

Det er vigtigt at se på nøgletallet ÅOP, årlige omkostninger i procent, når man skal sammenligne priserne hos de forskellige banker, og hvor stor forskel der er på bankerne. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er altid man kan regne med priserne, da de fleste banker har forskellige renteintervaller i forhold til, hvordan banken vurdere din kreditværdighed.
Jo mindre kreditværdi du bliver vurderet, jo dyrere bliver det altså i renter og omkostninger at låne penge. Og er du registeret i RKI eller bedømmes ikke-kreditværdi, kan du blive helt afvist at låne penge i banken.

Hos Findbank hjælper vi dig med at indhente 3 tilbud på hele din bankforretning. Så kan du selv vurdere tilbuddene og finde den billigste kassekredit.

Start her og find den billigste bank.

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit tilbydes af banker og er et aftalt beløb i kredit, som du får stillet til rådighed hver måned. Du behøver derfor ikke benytte kassekreditten, hvis du ikke har brug for den en måned, mens du kan hæve maks.-beløbet den næste.
Med en kassekredit har du altså muligheden for at lave overtræk på din konto, uden at dit kreditkort bliver spærret at banken.
Du kan selv vælge, hvilken konto kassekreditten skal tilknyttes, hvad enten det skal være din lønkonto eller en særskilt konto.

Spar penge på kassekreditten

Selvom du ikke benytter din kassekredit men blot har den til rådighed, så kan der også være mange penge at spare. Nogle banker opkræver gebyrer eller provision for at du har kreditten til rådighed.

Har du eksempelvis en kassekredit 10.000 kr., som du ikke trækker på, men alligevel betaler en provision på 2,5 procent, betyder det, at du betaler 250 kr. om året uden at have lånt noget.

Kassekreditten er altså brugbar i de situationer, hvor du kan have behov for at betale en regning her og nu, eller hvis du i en kort periode har behov for ekstra penge.
Men en kassekredit er sjældent den bedste løsning, hvis den måned efter måned er fuldstændig brugt og ikke giver fleksibiliteten længere. I dette tilfælde er det vigtigt at overveje, om et forbrugslån er en billigere løsning for dig. Det kan give færre omkostninger og samtidig være mere fleksibelt.