Spring til indhold
Billigste forbrugslån

Forbrugslån – Sammenlign og find billigste forbrugslån

Forbrugslån
Sammenlign og find billigste forbrugslån

Sammenlign renter i forbrugslån oversigten

Sammenlign renter i forbrugslån oversigten

Gratis og
uforpligtende
Spar tid
og penge
Sikkert
og nemt
Billigste forbrugslån
Få hjælp til at skifte bank
  • Vælg dit behov og få 3 gratis tilbud
  • Sammenlign tilbud og banker
  • Vælg den bedste bank

Find det billigste forbrugslån. Beregn og Sammenlign forbrugslån her på siden, og vælg et billigt lån til forbrug.

Vælg Lånebeløb – Sammenlign forbrugslån – Vælg billigste lån


Find billige forbrugslån

Spar mange penge ved at sammenligne renter og priser på forbrugslån. Vælg ikke det første forbrugslån på din vej, da renteforskellene er store på lån til forbrug.
Lånene er typisk betegnede som kviklån og forbrugslån. Kviklån er lån op til ca. 6.000 kr. afbetalt over en måned, hvorimod et forbrugslån er op til ca. 350.000 kr. til 400.000 kr. og skal afbetales på mellem 1 og 15 år. Hvis du er førstegangslåner, tilbyder enkelte udbydere af lån til forbrug et gratis forbrugslån op til ca. 4.000 kr. Det betyder, at de årlige omkostninger i procent er 0, hvis du afbetaler lånet inden for 30 dage. Ønsker du at låne et højere beløb, kan du sammenligne løbetiden på lånet og finde til det billigste forbrugslån. Løbetiden har stor betydning for, om det bliver dyrt eller billigt at låne. Det er dog klart, at du bliver nødt til at se på, hvad der er realistisk for dig at betale om måneden.

Billigste forbrugslån 2024

De billigste forbrugslån 2024 har en rente på mellem 3% – 10%. Renten afhænger af beløbet du vil låne samt hvor stort et forbrugslån du forespørger på.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er ikke øremærket noget bestemt, og kan derfor bruges til, hvad du vil. Låneselskaberne blander sig altså ikke i, hvad lånet bruges til. Et forbrugslån har flere navne og kaldes blandt andet, når der er tale om små lån, for minilån, kviklån og hurtiglån. Du kan typisk låne fra 3.000 kr. og op til 350.000 kr. med et forbrugslån. Enkelte udbydere tilbyder dog større lån på helt op til 400.000 kr. Du vil ofte få svar og blive godkendt inden for højst en time og få pengene samme dag eller dagen efter.

Nye Forbrugslån

Ønsker du nye forbrugslån, skal du bruge vores sammenligningstjeneste, hvor du angiver lånebeløb og din alder, hvorefter du kan sammenligne lån til forbrug. Derefter klikker du dig videre og kan ansøge om nye forbrugslån.

Forbrugslån beregner

Beregn hvilket forbrugslån, der er det billigste for dig i vores forbrugslån beregner. Indtast lånebeløb og din alder, derefter kan du frit vælge i forbrugslån oversigten.

Hvor ansøger jeg om forbrugslån?

Inden du finder den første og bedste udbyder på nettet, er det en god ide at sammenligne tilbud fra flere forskellige udbydere. Samler du tilbud fra flere låneudbydere, kan du sammenligne de forskellige lånetilbud og dermed vælge det billigste lån til forbrug ift. dine behov.
Hos flere låneudbydere tilbyder de store lån, som kan være meget fristende. Det vigtigste er dog, at du skal kunne tilbagebetale det beløb, som du har lånt.  Står du pludselig og har brugt pengene og ikke kan betale tilbage, kan det få store konsekvenser som bl.a., at du bliver registreret i RKI.
Et forbrugslån kan optages i banken eller i et af de mange låneselskaber, der tilbyder denne type finansiering online. Optages lånet i banken, slipper du dog ikke for at fortælle, hvad pengene skal bruges til, og de bliver øremærket ligesom ved andre slags lån.

Forbrugslån oversigt

I forbrugslån oversigt kan du sammenligne forbrugslånene på renter, løbetid, rente og åop. Brug oversigten på lån til forbrug, og vælg det billigste forbrugslån, der passer til dig.

Billige lån

Find billige lån der matcher dine behov, og det, du skal bruge pengene til. Sammenlign alle låneudbydere i vores forbrugslån oversigt og find billige lån, som du kan bruge til, hvad du vil. Billige lån fra +3% i rente.

Danmarks billigste lån

Danmarks billigste lån finder du blandt andet her på siden. Vælg søgekriterier og find danmarks billigste lån til forbrug.

Lån penge

Har du brug for at låne penge til forbrug eller andre ting, bør du sammenligne renter og vilkår først.

ÅOP på forbrugslån

I jagten på det billigste forbrugslån må du ikke glemme, at der også kommer en række årlige gebyrer, renter og øvrige omkostninger oveni lånet, som du skal betale, hvis du vælger et lån af denne type. Alle disse samles typisk under begrebet årlige omkostninger i procent, ÅOP.
Har du ikke et overblik over alle de samlede årlige udgifter, kan det have store betydning for prisen på dit forbrugslån. Den månedlige ydelse kan hurtig overraske dig, hvis du ikke på forhånd har været klar over alle udgifterne, og hvordan du skal finansiere lånet på længere sigt.
Betaler du ikke af på et forbrugslån til tiden og dermed overskider den månedlige betalingsdato, kan det have store konsekvenser for dig. Du kan i værste fald risikere at blive registreret i RKI som dårlig betaler. Det betyder blandt andet, at du ikke kan optage andre lån, at du ikke kan få forsikring med månedlig betaling, kreditkort, lease bil og flere andre ting.

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er et lån, hvor banken ikke har taget nogen sikkerhed, og som låntageren kan bruge til det vedkommende, har lyst til. Forbrugslån bruges typisk til at skaffe likviditet i en svær periode, eller til betaling af større forbrugsgode som fx en ny sofa, rejse, bryllup eller boligforbedringer.

Hvad kan man bruge et forbrugslån til?

Et forbrugslån kan du bruge til det, du har lyst til. Banken har ingen sikkerhed for lånet, hvorfor du også betaler en højere rente end på andre lån. Du kan bruge pengene på forbrug som rejser, bryllup eller andre goder, hvor fx et boliglån er øremærket lån af en ejendom.

Hvad koster et forbrugslån?

Den pålydende rente på et forbrugslån ligger typisk i gns. mellem 6% til 12%. Det kommer an på lånets størrelse, løbetid og styrken i din økonomi. Et forbrugslån er en dyre lånetype end fx billån eller boliglån, fordi banken ikke får sikkerhed, som når de tager pant (sikkerhed) i din bil eller ejendom. Husk at sammenligne på åop, når du optaget et nyt lån.

Hvor mange penge kan jeg låne som forbrugslån?

Du kan låne alt fra 1.000 kr. til +400.000 kr. som forbrugslån.

Hvem har de billigste forbrugslån?

Det svinger hele tiden. Og det kommer an på, hvor meget du skal låne, lånets løbetid og hvor robust din økonomi er. Undersøg derfor markedet og brug vores søgemaskine https://www.findbank.dk/forbrugslaan/ til at få en indikation af priserne hos de forskellige låneudbydere.

 

Hvad koster et boliglån / banklån?

Låneeksempel: 300.000 kr.

Lånebeløb udbetalt
300.000 kr.
Etableringsomkostninger til banken - eksempel
10.000 kr.
Md. ydelse før skat
3.442 kr.
Rentetype
Variabel
Rente
6,00 %
ÅOP
6,93 %
Løbetid
10 år
Antal ydelser
120 md.
Omkostninger
112.996 kr.
Samlet tilbagebetaling
412.996 kr.
Generelt om boliglån / banklån
Rente
Variabel
Løbetid
Op til 30 år. (typisk løbetid 10 – 20 år)
Risiko
Høj