Spring til indhold

Sammenlign boliglån

Sammenlign boliglån

Sammenlign boliglån, og der kan være tusindvis af kroner at spare på det dyre boliglån, hvis du undersøger markedet grundigt og sammenligner lånetilbud. Læs med her og få tips til, hvad hvordan du finder det billigste boliglån.

Kasper KjemsAf Kasper Kjems. Redaktør - Findbank.dk
Opdateret d. 15-03-2018. Kategori: Boliglån

Bliver din konto tappet for kroner måned efter måned fra det dyre boliglån, så er der højst sandsynlig mange penge at spare.

Indhent tilbud og sammenlign boliglån

Første skridt i jagten på det billigste boliglån er, at indhente tilbud fra flere banker. På den måde har du et stærkt kort, hvis du vil forhandle med din nuværende bank og samtidig et realistisk overblik over, hvad andre banker tilbyder, hvis du vælger at skifte. Hvis du er en god kunde, så vil banken ofte gerne holde fast i dig. Der er nemlig rift om de gode kunder lige nu.

Læs også guiden – Skift bank – og kom godt i gang.

Sammenlign boliglån på ÅOP

Det er vigtigt, at du sammenligner lånetilbuddene på ÅOP for at finde frem til det billigste boliglån. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og indeholder dermed alle gebyrer, renter osv. For at få det mest præcise sammenligningsgrundlag, skal alle lånetilbud have de samme forudsætninger samtidig med, at du skal se på ÅOP over en årrække. Derfor skal du sørge for, at løbetiden på alle lånetilbud er den samme. Herudover er det også vigtigt, at det er præcis det samme lånebeløb, du får tilbud på.

Nem sammenligning på boliglån

Når du indhenter tilbud på boliglån gennem Findbank, får du tre ens lånetilbud mht. beløb og løbetid. Det betyder, at du nemt kan sammenligne lånetilbuddene på ÅOP og vælge det bedste. Du kan ganske uforpligtende og gratis indhente tre tilbud på det billigste boliglån her. Og når du først har fundet det bedste og billigste boliglån, er det vigtigt, at du jævnligt tjekker og sammenligner boliglån for at sikre, at du fortsat har det billigste boliglån.