Spring til indhold

Udregn boliglån

udregn boliglån

Med en enkelt søgning på nettet kan du finde et hav af beregnere til at udregne boliglån, hvor du nemt kan sammenligne priser. Problemet med udregningerne er dog, at de kun er vejledende. Og at det kan være enormt svært at gennemskue tilbuddet i sidste ende.

Kasper KjemsAf Kasper Kjems. Redaktør - Findbank.dk
Opdateret d. 25-08-2017. Kategori: Boliglån

Er du på udkig efter reelle tilbud på boliglån? Lad Findbank.dk indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på det billigste boliglån.

Sådan udregner du boliglån på Findbank

Du kan hurtig finde en hjemmeside, der udregner dit boliglån og producerer en lang liste med priser. Forudsat du ved, hvor mange penge du vil låne, får du både den månedlige ydelse og renten frem. I mange tilfælde er denne slags udregninger vejledende. Det betyder, at du i sidste ende sjældent vil få det til samme pris og vilkår. I stedet for at få det rigtige beløb med det samme, får du et vejledende bud og skal derefter tale med en bankrådgiver for at udregne det helt rigtige beløb. Der er mange faktorer, der indgår, når dit boliglån skal udregnes og et tilbud skal afgives. Derfor får du ikke en liste med vejledende priser hos Findbank. I stedet får du tre reelle lånetilbud, som du kan regne med og derfor sammenligne på lige fod med hinanden.

Udregn boliglån og få den bedste pris

Når boliglånet skal udregnes, er det vigtigt, at du kender ÅOP’en, og hvilken afbetalingsperiode, som du gerne vil have på dit boliglån. Hos Findbank sørger vi for, at du får tre skræddersyede tilbud med samme afbetalingsperiode. Dermed er du klar over alle krav, omkostninger og betingelser på forhånd. På den måde kan du selv sammenligne de tre tilbud ved at se nærmere på ÅOP, som er alle de årlige omkostninger i procent og derved få det billigste boliglån.

Du kan udregne dit boliglån her: boliglån beregner