Andelsboliglån beregner

Med vores andelsboliglån beregner kan du beregne, hvor meget du betaler for dit andelsboliglån. Beregn, hvor meget du kan købe andelsbolig for, samt hvad din ydelse på din andelsboliglån bliver, hvis du har eller stifter et andelsboliglån. Beregn dit andelsboliglån og dine muligheder.

Andelsboliglån beregner


Beregn årlige omkostninger på dit andelsboliglån

kr.

kr.

%

BEREGN OMKOSTNINGER

0

kr./år


Undersøg priser hos forskellige banker og find det billigste andelsboliglån

Hvad betaler du til bank i omkostninger hvert år for dit andelsboliglån? – det kan færreste med en andelsbolig svare på. Her kan du beregne dine årlige omkostninger til dit andelslån, hvis du kender din årlige pålydende rente på dit lån til din adelsbolig samt hvor meget du afdrager på dit andelsboliglån.

Få 3 tilbud på dit Andelsboliglån

Beregn hvor meget du kan låne til andelsbolig

Hvor meget kan du låne til en andelsbolig? – det kan du nemt og hurtigt beregne i vores låneberegner til andelslån. Bankerne har foreskellige krav til, hvor meget du som andelsboligejer må geare din økonomi. Det kommer bl.a. an på husstandens årlige indkomst, hvor meget du vil købe andelsbolig for og hvad ydelsen til andelsforeningen er om måneden. Beregn hvor meget du kan låne til en andelsbolig.


Se, hvad du kan købe bolig for

Boligtype Boligtype

Husstandsindkomst <small>(før skat)</small> Husstandsindkomst (før skat)

Gæld Gæld

kr.
kr.
kr.

Udbetaling Udbetaling

kr.

0

Få 3 tilbud på dit Andelsboliglån

Du kan blive klogere på, hvor meget du kan købe bolig for med vores boligkøbsberegner.

Beregn hvad et andelsboliglån koster om måneden?

Hvordan beregner du din ydelse på dit andelsboliglån? – det kan du nemt og hurtigt gøre i vores ydelses beregner til andelsbolig. Den månedlige ydelse på dit andelsboliglån er summen af dit afdrag på lånet samt renteomkostningerne på andelslånet. I andelslån beregneren kan du beregne, hvad det vil koste dig hver måned i afdrag og rente = din ydelse, at have et andelsboliglån.


Beregn ydelsen på dit andelsboliglån

kr.

%

år

BEREGN YDELSE

0

kr./md

Få 3 tilbud på dit Andelsboliglån - sammenlign tilbud - skift bank

Har du en ejerbolig, kan du læse mere i vores artikel om de billigste boliglån.

Hvad koster et andelsboliglån om måneden?

Med vores andelsboliglån beregner kan du i ovenstående beregne, hvad et andelsboliglån vil koste dig om måneden. Ydelsen er det beløb du skal indbetale til banken hver måned for at overholde dine forpligtelser på dit andelsboliglån. Det andelsboliglånet koster dig i direkte omkostninger er reelt kun renteudgifterne, som fastsættes af den pålydende rent, der er indregnet i din ydelse.

Få 3 tilbud på dit Andelsboliglån

Overvejer du ny bank, kan du læse mere i vores guide om skift bank.