Spring til indhold

Banklån til finansiering af boligkøb

Banklån til finansiering af boligkøb

Et banklån kan bruges til at finansiere den del af dit boligkøb, du ikke kan finansiere med et realkreditlån. Det kan dog godt betale sig at undersøge markedet grundigt for at at finde det bedste tilbud.

Kasper KjemsAf Kasper Kjems. Redaktør - Findbank.dk
Opdateret d. 29-01-2021. Kategori: Banklån

Banklån til boligkøb

Skal du optage et banklån til at dække de sidste 15% af boligkøbet, så kan du

– udbetaling
sælgerpantebreve
– købsomkostninger f.eks. udgifter til tinglysning, honorar til advokat mv.

Typisk vil du kunne samle alle omkostningerne forbundet med boligkøb til et banklån og derefter afvikle det i op til 20 år. Samler du alle de mindre omkostninger, har du kun et lån udover realkreditlånet.

Indhent tre gratis til på det billigste banklån her.

Forhåndstilsagn på banklån

Hvis du er begyndt at se på ny bolig eller lede efter tilbud på modernisering af den nuværende bolig, kan du få et boligkøberbevis eller lånebevis fra banken. Beviset gælder i hhv. 3 og 6 måneder og er et forhåndstilsagn om, at du må låne et bestemt beløb. Får du dette, inden du handler, er der styr på økonomien, og du ved, hvor meget du kan tillade dig at købe for. Det betyder også, at du kan slå til med det samme, hvis du falder over drømmehuset eller et godt tilbud på renovering.

Sammenlign lånetilbud

Det kan sjældent svare sig at tage imod det første tilbud, eller udelukkende fordi det kommer fra din nuværende bank. I stedet skal du undersøge markedet og høre, hvad flere forskellige låneudbydere kan tilbyde dig. Du kan sammenligne renter på banklån ved at få tre tilbud gennem Findbank. Så kan du i ro og mag sammenligne de tre tilbud og vælge det bedste.