Spring til indhold

Bedste indlånsrente

Bedste indlånsrente

Bedste indlånsrente

Få 3 gratis tilbud - Sammenlign - Spar op til 30%

Få 3 gratis tilbud - Sammenlign - Spar op til 30%

bedste indlånsrente

Flere og flere skifter bank for at få en bedre indlånsrente. Og har du penge, der bare skal stå på en konto, kan det godt svare sig at undersøge markedet og finde den bank, som giver den bedste indlånsrente.

Sådan finder du den bedste indlånsrente

På flere hjemmesider kan du sammenligne indlånsrente med online prisberegnere. De viser dig, hvilke priser og betingelser de forskellige banker i landet har og dermed, hvor du får den bedste indlånsrente. Du skal bare opgive, hvor mange penge du vil indsætte på kontoen, og evt. hvor lang en bindingsperiode du ønsker. Herefter kan du selv finde den bedste indlånsrente ved at sammenligne priserne. Du skal dog være opmærksom på, at der i nogle tilfælde kan være andre krav eller gebyrer, som bankerne har på dit samlede bankskifte.
Hos Findbank får du derfor tre reelle og skræddersyede tilbud på at flytte hele din bankforretning over til en anden bank. På den måde er du klar over alle omkostninger ved at flytte det hele, inden du vælger at flytte bank udelukkende for indlånsrenten.

Start her og find den bedste bank

Hvad er en indlånsrente?

En indlånsrente er de penge, som din bank betaler dig for at have penge stående på din konto hos dem. Udlånsrenten er derimod det modsatte, altså den rente du betaler for at låne penge af banken.
Indlånsrenten betaler din bank dig for at kunne disponere over dine penge. Et indlån er altså banken, der låner dine penge. Og for at låne dine penge betaler de dig en rente – indlånsrenten.
Hvor høj indlånsrenten er varierer fra bank til bank og afhænger af, hvilken kontotype du sætter dine penge ind på. De fleste vælger den bank og dermed den kontotype, som giver den bedste indlånsrente og på en måde får mest for sine penge.

Når du skal vælge bank og kontotype, kan der dog være andre faktorer, som er vigtigt at se på. Udover indlånsrente skal du også tage hensyn til gebyrer, udlånsrente, realkreditlån, boliglån og bankens andre ydelser, som du kan have brug for at flytte med i bankskiftet.

Læs også: Hvad er formuepleje?