Spring til indhold

Forbrugslån – hvad koster det?

Hvad koster et forbrugslån

Priserne på et forbrugslån kan variere meget fra låneudbyder til låneudbyder og fra person til person. Hvad det koster at låne afhænger blandt andet af, hvor mange penge du gerne vil låne, og hvor langt løbetid, du ønsker på lånet. Det er typisk sådan, at jo lavere beløb du vil låne og over jo kortere tid, du vil betale tilbage, jo lavere er renten også. 

Kasper KjemsAf Kasper Kjems. Redaktør - Findbank.dk
Opdateret d. 19-11-2020. Kategori: Forbrugslån

Undersøg markedet grundigt

Der er mange udbydere af lån på nettet, og konkurrencen er hård. Det kan derfor godt svare sig at undersøge markedet, og hvad de forskellige lån koster.
Der er forskellige omkostninger forbundet med at låne penge. Renten, ÅOP og den månedlige ydelse. Omkostninger er typisk individuelle, og du må derfor sammenligne priser og betingelser via en beregner. Hvilken renten du får og ÅOP afhænger både af de forskellige låneudbydere, men kan også afhænge af din personlige profil herunder f.eks. gæld og alder.

Få tre gratis tilbud på det billigere forbrugslån her.

Hvem kan få et forbrugslån?

Det er ikke alle, der kan oprette et forbrugslån. For at kunne optage et forbrugslån, skal man typisk være fyldt 18 år og ikke være registreret i RKI eller debitor registeret som værende dårlig betaler. Enkelte udbydere stiller derimod krav om, at man skal være fyldt 20 år og have en fast indkomst. Herudover er der næsten altid krav om dansk statsborgerskab, telefonnummer, folkeregisteradresse og bankkonto, at man har NemID og en e-mailadresse. Samtidig må man ikke være registeret med navne- og adressebeskyttelse hos sin kommune.

Læs også: Hvordan skifter man bank med et forbrugslån?