Spring til indhold
Banker
Nykredit
Banker
Nykredit

Bliv kunde i Nykredit

Tænker du på at skifte bank til Nykredit? Her kan du læse alt, der er nødvendigt at vide, hvis du overvejer at blive kunde i en ny bank i den nærmeste fremtid.

Nykredit blev etablereret i 1985 ved en fusion mellem Forenede Kreditforeninger og Jyllands Kreditforening. Koncernen købte Totalkredit i 2003 og blev dermed Danmarks største realkreditinstitut, med en samlet markedsandel på 43% (2013). Nykredit koncernen har i dag over 4000 medarbejdere og filialer fordelt over hele landet. Nykredit etablerede Nykredit international i 2002 og kan hjælpe danskerne med at få realiseret deres boligdrømme i Frankrig og Spanien, hvor de også har kontorer.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Nykredit Bank boliglån

Banken kan finansiere op til 100% af boliglånet, ved køb af ejerbolig og fritidshus. Renten på lånet afhænger af lånebeløbets størrelse, og ligger i et interval mellem 3,00% – 9,00% – ÅOP ligger mellem 3,5% – 10,2%. – Løbetiden på lånet er op til 20 år.

Derudover tilbyder de følgende lånemuligheder:

Landdistriktslån:

Lånet kan finansiere op til 70% af boligens værdi, dog må købesummen være på maks. 500.000 kr.  Løbetiden er op til 15 år. Renten er variabel og ligger mellem 4,25% – 7,25% og ÅOP ligger mellem 5,0% – 8,4%.

Kolonihavelån:
Lånet kan finansiere op til 75% af kolonihavehusets værdi og har en løbetid på op til 20 år. Renten er variabel og ligger mellem 3,60% – 7,45% – ÅOP ligger mellem 4,0% – 8,5%.

Prioritetslån:
Lånet kan finansiere op til 80% af ejerboligens værdi, og er et alternativ til et realkreditlån. Løbetiden er på op til 30 år, hvoraf de første 10 år er afdragsfrie. Renten er variabel og ligger mellem 0,9662% – 4,6662% – ÅOP ligger mellem 1,1% – 5,3%.

Nykredit Bank andelsboliglån

Nykredit Bank finansierer op til 100% af andelsboligens værdi og løbetiden på lånet er op til 30 år. Renten er variabel og ligger mellem 2,75% – 7,45% med en ÅOP mellem 3,3% – 8,5%.

Nykredit Bank realkreditlån

Nykredit ejer Totalkredit, som finansierer realkreditlånet ved køb af ejerbolig.

De har følgende låntyper:

Fastforrentet lån:
Renten er fast i hele lånets løbetid og beskytter friværdien ved rentestigninger. Løbetiden på lånet er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslån:
Renten på lånet er variabel og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Renten er typisk lav på denne låntype og der er mulighed for, at afdrage mere på lånet end ved et fastforrentet lån. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for 10 års afdragsfrihed.

F-kort:
Renten på lånet er fast i 6 måneder ad gangen. Lånet har typisk den laveste rente og dermed ydelse. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for 10 års afdragsfrihed.

RentMax:
Der fastsættes et renteloft i 5 eller 10 år på denne låntype. Når renteloftet udløber, så fastsættes der et nyt. Renten er variabel og lavere end ved et fastforrentet lån. Lånets løbetid er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Nykredit Bank billån

Banken finansierer billån med op til 100% af bilens anskaffelsesværdi. Renten er variabel og ligger mellem 3,75% – 7,75% – ÅOP ligger mellem 5,1% – 9,4%.

Lægges der en udbetaling på 20%, ligger renten på 2,95% og en ÅOP på 3,4%.

Ved køb af ny bil, er løbetiden på op til 10 år og ved ældre biler fratrækkes bilens alder fra de 10 år.

Sådan skifter du til en ny bank

At skifte bank bør altid overvejes grundigt. Det handler ikke om banken i sig selv, men mere om de fordele, du muligvis kan få flere af et andet sted. Det betaler sig nemlig at sammenligne forskellige banker, så du kan være sikker på, at blive kunde i den rette bank for dig. Bankerne vurderer dig ud fra en række oplysninger, som de modtager fra dig.

For at gøre processen både hurtigere og nemmere modtager du tre forskellige tilbud hos findbank.dk, efter at du har indtastet nogle få oplysninger. Her sammenlignes forskellige banker, og de kommer alle med deres bedste tilbud. Herefter kan du frit vælge, om du vil blive kunde i en af de tre banker. Det er ganske uforpligtende, og så koster det dig ikke noget at gøre brug af denne service.

Om banken

  • Antal filialer
    55
  • Medarbejdere
    4.100