Spring til indhold
Banker
Nykredit
Banker
Nykredit

Bliv kunde i Nykredit

Tænker du på at skifte bank til Nykredit? Her kan du læse alt, der er nødvendigt at vide, hvis du overvejer at blive kunde i en ny bank i den nærmeste fremtid.

Nykredit blev etablereret i 1985 ved en fusion mellem Forenede Kreditforeninger og Jyllands Kreditforening. Koncernen købte Totalkredit i 2003 og blev dermed Danmarks største realkreditinstitut. Nykredit Koncernen har i dag over 4000 medarbejdere som betjener filialer fordelt over hele landet. Nykredit etablerede i 2002 Nykredit International, med henblik på at hjælpe danskerne med at få realiseret deres boligdrømme i Frankrig og Spanien, hvor de også har kontorer.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Nykredit Bank boliglån:

Banken kan finansiere op til 100% af boliglånet, ved køb af ejerbolig og fritidshus. Renten på lånet afhænger af lånebeløbets størrelse – Løbetiden på lånet er op til 20 år.

Derudover tilbyder de følgende lånemuligheder:

Landdistriktslån:

Lånet kan finansiere op til 70% af boligens værdi. Dog må købesummen maks. være DKK. 500.000 – Løbetiden er op til 15 år, og renten er variabel henover lånets løbetid.

Kolonihavelån:
Lånet kan finansiere op til 75% af kolonihavehusets værdi og har en løbetid på op til 20 år. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Prioritetslån:
Lånet kan finansiere op til 80% af ejerboligens værdi, og er et alternativ til et realkreditlån. Løbetiden er på op til 30 år, hvoraf de første 10 år er afdragsfrie. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Nykredit Bank andelsboliglån:

Nykredit Bank finansierer op til 100% af andelsboligens værdi og løbetiden på lånet er op til 30 år. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Nykredit Bank realkreditlån:

Nykredit ejer Totalkredit, som udbyder realkreditlån i forbindelse med køb af ejerbolig.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Nykredit Bank billån:

Banken finansierer både fossilbiler, hybridbiler samt elbiler.
Samtlige lån har en rente som er variabel henover lånets løbetid.

Ved optagelse af et grønt billån, opnås en yderst konkurrencedygtig rente, og der skal samtidig ved denne låntype ikke betales stiftelsesomkostninger.

Ved køb af fabriksny bil, er løbetiden på op til 10 år og ved ældre biler fratrækkes bilens alder fra de 10 år.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    42
  • Medarbejdere
    4.000+