Spring til indhold
Banker
PenSam
Banker
PenSam

Bliv kunde i PenSam

Vil du gerne skifte bank til PenSam? Så skal du læse med her, hvor vi giver dig den nødvendige viden, så du nemt kan blive kunde i din foretrukne bank.

Pensam blev stiftet i 1986, som et administrationssamarbejde mellem fire eksisterende pensionskasser. Det var først i 1989, at de etablerede Pensam Bank. Banken er en internetbank, og har derfor ikke et filialnet. Pensam Bank har hovedsæde og eneste afdeling i Farum.

→ Læs også guiden: Skift bank online

PenSam Bank boliglån

PenSam bank kan finansiere boliglån med op til 100% af ejerboligens værdi. Løbetiden kan være helt op til 30 år, med mulighed for afdragsfrie perioder. Renten på denne låntype ligger mellem 2,75% – 6,5% og ÅOP ligger mellem 3,4% – 7,4%.

Banken tilbyder også en Boligkredit, der kan finansiere op til 100% af ejerboligens værdi. Boligkreditten er afdragsfri i op til 10 år og man kan selv bestemme, hvor meget der betales af på kreditten. Renten ligger mellem 2,75% – 6,75% og ÅOP ligger mellem 3,3% – 9,20.

PenSam Bank andelsboliglån

Med bankens klassiske Andelsboliglån er det muligt, at få finansieret op til 100% af andelsboligens værdi. Løbetiden kan være helt op til 30 år. Renten ligger mellem 2,75% – 6,25% og ÅOP ligger mellem 3,3% – 7,1%.

De tilbyder også en Andelsboligkredit, der kan finansiere op til 100% af andelsboligens værdi og i op til 80% af handelsværdien er det muligt, at få 10 års afdragsfrihed. Der betales ikke et fast beløb hver måned, så man kan selv bestemme, hvornår og hvor meget der afbetales på kreditten. Renten på lånet ligger mellem 2,75% – 6,50% og med en ÅOP mellem 3,3% – 8,9%.

PenSam Bank realkreditlån

Totalkredit er bankens samarbejdspartnere og udbydere af realkreditlån.

De tilbyder et fastforrentet lån, hvor man kender renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er fra 10-30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Deres tilpasningslån giver mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Renten er variabel og der kan afdrages mere, end ved et fastforrentet lån. Løbetiden på lånet er op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet giver mulighed for, at fastsætte renteloftet 5 eller 10 år. Renten på denne låntype er variabel, og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

F-Kort lånet er typisk det lån, som har den laveste rente og månedlige ydelse. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

Pensam Bank billån

Pensam Bank kan finansiere billån med op til 100% af bilens værdi. Løbetiden på lånet er op til 10 år (minus bilens alder) og det er muligt, at sætte lånet på pause i op til tre måneder om året. Renten på lånet ligger mellem 4,50% – 6,50% og med en ÅOP mellem 5,5% – 8,5%.

Sådan bliver du kunde i en ny bank

For at finde ud af, om du skal være kunde i en ny bank, er det en god idé at sammenligne forskellige pengeinstitutter med hinanden. Det kan du nemt gøre online gennem en sammenligningstjeneste, hvor forskellige banker kan give deres tilbud. Alle tilbud bliver vurderet ud fra en række oplysninger, som banker typisk bruger, når de skal vurdere en ny kunde.

Gennem Findbank.dk kan du gratis indhente tilbud fra tre forskellige banker. På den måde sparer du både tid og penge i det lange løb, for her kan du vælge rigtigt og blive kunde i en bank, der giver dig de bedste fordele. Og så er alle tilbuddene ganske uforpligtende.

Om banken

  • Antal filialer
    1
  • Medarbejdere
    25