Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank blev stiftet i 1919. Banken har lidt over 1000 ansatte og 70 filialer fordelt rundt om i hele Danmark.

Arbejdernes Landsbank boliglån

Arbejdernes Landsbank tilbyder et AL-Boliglån, som dækker den andel som ikke dækkes af realkreditlånet.  Lånet har en variabel rente og en løbetid på op til 20 år.

Derudover tilbyder de 3 slags boliglån, som er et alternativ til det ”klassiske boliglån”:
AL-Prioritet er et fundinglån, som er udbudt i samarbejde med Totalkredit.
Der kan lånes op til 70% ved ejerboliger og 50% ved sommerhuse og renten afhænger af lånebeløbet, jo højere lånet lyder på des lavere er renten. Renten er variabel og kan ændres i lånets løbetid. Løbetiden på lånet er op til 30 år, hvor de 10 første år er afdragsfrie.

AL-Prioritetslån, SDO lignende har en lav variabel rente fra 3,30% om året, jo højere lånebeløbet lyder på des lavere rente kan der opnås. Der er ikke noget krav om hvad lånet bruges til. Der kan lånes op til 80% af boligens værdi, hvor løbetiden er op til 30 år. Med dette lån kan der vælges afdragsfrihed op til 30 år, hvor den aftales for maks. 10 år ad gangen.

Med Boliglånet AL-Provinsklar kan der finansiere køb af boliger i hele Danmark. Lånet er specielt tilegnet boligkøb i provinsen, hvor det kan være svært at finde finansieringsmuligheder.
Der kan lånes op til 60% af boligens værdi og i visse tilfælde op til 95%, men må løbetiden være på maks. 10 år- hvor den ellers er på op til 20 år. Renten er variabel og den er lavere jo højere lånebeløbet lyder på. Dette lån kan finansiere fritidshuse, ejerboliger og landbrugsejendomme under 10 ha.

Arbejdernes Landsbank andelsboliglån

Banken kan finansiere andelsboliglån med deres AL-AndelsPrioritetslån. De tilbyder en variabel rente fra 2,85% om året- renten sættes efter lånebeløbets størrelse. Der kan tilknyttes en kredit til lånet med en lav rente. Lånet har en løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år.

Arbejdernes Landsbank realkreditlån

Arbejdernes Landsbanks samarbejdspartnere Totalkredit finansierer realkreditlånet ved boligkøb.

De tilbyder disse typer realkreditlån:
Fastforrentet, hvor renten fastlægges i hele lånets løbetid. Her kan der vælges en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
Tilpasningslånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed op til 10 år.
F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med afdragsfrihed i op til 10 år.
RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der sættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.
Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Arbejdernes Landsbank Billån

Banken tilbyder 2 slags billån- AL-Billån og AL Finans.
Med et AL-Billån fastsættes renten efter bilens alder, udbetalingens størrelse og lånets løbetid.
AL finanslånet tilbyder en konkurrencedygtig pris, med en rente på helt ned til 2,99%, hvis der vælges en variabel årlig rente. Ønskes en fast årlig rente, så tilbyder de en rente fra 4,0% om året.
Derudover kan de tilbyde LO medlemmer en lav debitorrente fra 2,99%, med en udbetaling på 10% og stiftelsesprovision på 0 kr.