BankNordik

BankNordik

BankNordik blev grundlagt i 1906 på Færøerne under navnet Føroya Banki. BankNordik har 415 medarbejdere og 18 filialer fordelt i hele Danmark, Færøerne og Grønland.

BankNordik boliglån

BankNordik finansierer 10-15% af boliglånet ved ejerbolig og 15-20% ved sommerhus. Det klassiske BankNordik boliglån har en løbetid på op til 20 år, og renterne ligger mellem 3,25% – 10,95%.

Alternativer til realkreditlån

Banken tilbyder også en Boligkredit og NordikPrioritets lån, som er et alternativ til et realkreditlån. Med et Boligkreditlån kan der finansiere op til 80% af boligens værdi ved ejerbolig, og 75% ved fritidshuse. Boligkredittens løbetid er på op til 20 år og renterne ligger mellem 3,45% – 8,00%.

NordikPrioritets lån er en opsparing og et lån på samme tid, hvor der er tilknyttet en indlånskonto til, som er tilkoblet lånet.  Renten er variabel og der betales kun rente af det skyldige beløb. Renterne på denne lånetype ligger mellem 1,55% – 4,65%. Løbetiden er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

BankNordik andelsboliglån

BankNordik har to typer andelsboliglån: Et klassisk Andelsboliglån og en Andelsboligkredit.

Ved det klassiske andelsboliglån finansieres op til 80% af boligens værdi, med en løbetid på helt op til 20 år. Renterne ligger mellem 3,15% – 8,00%.

Med et Andelsboligkredit lån er der mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år, og en løbetid op til 20 år.  Lånet er fleksibelt og der er mulighed for, at hæve op til det maksimale aftalte beløb, hvor der kun betales renter af det lånte beløb. Renten er variabel og ligger mellem 3,45% – 8,00%

BankNordik realkreditlån

Totalkredit finansierer realkreditlånet, når der optages et ejerboliglån hos BankNordik.

Vælges der et fastforrentet lån, kender man renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er mellem 10-30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en lav variabel rente, der kan låses i 3 eller 5 år. Løbetiden er på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år.

Med et RenteMax lån kan renteloftet fastsættes i 5 eller 10 år. Renten på denne lånetype er variabel og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

Den type lån, der typisk har den laveste rente og månedlige ydelse er et F-Kort lån. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

BankNordik Billån

BankNordik tilbyder to typer finansiering af billån – et klassisk billån og et tillægslån.

Ved et klassisk billån afhænger rentens størrelse af udbetalingens størrelse. Renterne ligger mellem 3,45% – 9,70%.Har man friværdi i ens bolig er der mulighed for, at optage et tillægslån, som kan finansiere billånet. Tillægslånet har typisk en lavere rente end et klassisk billån.