Bliv kunde i BRFkredit

Bliv kunde i BRFkredit

Vil du finde en ny bank? Læs mere om BRF Kredit, hvordan du skifter bank, og hvordan du nemt og hurtigt bliver kunde i din foretrukne bank.

BRFBank blev etablereret i 1995 og er et datterselskab af BRFkredit A/S. BRFkredit har en afdeling i Lyngby og beskæftiger 850 medarbejdere.

Læs også guiden: Skift bank online

BRFkredit boliglån

BRFkredits samarbejdspartner Jyske bank tilbyder, at finansiere boliglånet ved køb af en ejerbolig.

De har følgende låntyper, at vælge imellem:

Boliglån er navnet på deres klassiske boliglån, som har en løbetid på 20 år. Renten er variabel og ligger mellem 4,75% – 9,00% og ÅOP ligger mellem 5,3% – 9,9%.

Boliglån+ kan finansiere 80% af boligens værdi, og har en løbetid på 20 år. Renterne ligger mellem 3,95% – 5,50% og ÅOP mellem 4,2% – 6,1%.

Boligkredit lånet har en løbetid på 10 år og renterne ligger mellem 5,25% – 9,00% og ÅOP mellem 5,8% – 10,6%.

BRFkredit andelsboliglån

Jyske Bank tilbyder således også finansiering af andelsboliger og har følgende typer andelsboliglån:

Andelsboliglån er navnet på deres klassiske andelsboliglån, som har en løbetid på 20 år. Renten på dette lån er variabel og ligger mellem 4,25% – 8,50% – ÅOP ligger mellem 4,9% – 9,5%.

Andelsboliglån+ er et lån til andelsboligkøb på minimum 600.000 kr. eller, at boligforeningen er finansieret som 1. prioritet gennem BRFkredit. Renten på denne låntype er variabel og ligger mellem 3,25% – 7,75% – ÅOP ligger mellem 3,7% – 8,7%.

AndelsboligKredit har en løbetid på 10 år. Renterne ligger mellem 4,25% – 8,50% og ÅOP mellem 4,9% – 11,7%.

AndelsboligKredit+ lånet er til boligkøb på minimum 600.000 kr. og forudsætter, at der foreligger et helkunde forhold i banken. Løbetiden på lånet er 10 og renten er variabel. Renten ligger mellem 3,75% – 7,75% og ÅOP ligger mellem 4,4% – 10,8%.

BRFkredit realkreditlån

BRFkredit kan finansiere realkreditlånet, ved køb af ejerbolig og har følgende lånemuligheder:

Fastforrentet lån: Med et fastforrentet lån kender man ”huslejen” i hele lånets løbetid, og der er dermed ingen overraskelser i form af rentestigninger. Lånet har en løbetid på op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Rentetilpasningslån: Lånet har en lav rente og der er mulighed for, at låse renten i 1-6 år. Ved udløb af hver fastrenteperiode, tilpasses renten markedsrenten. Kursen er tæt på kurs 100, så der er stort set intet kurstab på denne låntype. Lånets løbetid er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Hvis der er et ønske om, at afvikle gælden hurtigst muligt, så findes rentetilpasningslånet med en fast ydelse.

RTL kort lån: Lånet svarer til det, der kendes som et F-kort lån. Lånet har typisk den laveste rente og bidrag af alle låntyper med variabel rente. Fastrenteperioden er på 3 måneder og der er stort set intet kurstab, da kursen er tæt på kurs 100. Løbetiden er op til 30 år med mulighed for 10 års afdragsfrihed.

BRFkredit billån

Ved finansiering af billån, tilbyder BRFkredits samarbejdspartner Jyske bank 2 typer finansiering af billån- Billån og Billån+.

Billån har en løbetid på 7 år, med en variabel rente. Renten ligger mellem 4,70% – 8,20% og ÅOP ligger mellem 6,1% – 9,9%.

Billån+ kan optages med en minimumudbetaling på 20%, samt et helkundeforhold. Lånet har en løbetid på 7 år og renten er variabel. Renten ligger mellem 3,65% – 5,20% og med en ÅOP mellem 4,1% – 5,7%.

Sådan skifter du bank

Er du på udkig efter en anden bank, er det en god idé at sammenligne alle dine muligheder. Det giver dig det bedste overblik over, hvilke banker der er de ideelle for dig og dine drømme. For at en bank kan vurdere dig som ny kunde, kræver det en række oplysninger, som også er nødvendige, hvis du gerne vil skifte bank til BRFkredit.

Det er heldigvis nemt og hurtigt at sammenligne forskellige banker med Findbank.dk. Du skal blot indtaste dine oplysninger, hvorefter du får tre forskellige tilbud på banker, som du kan blive kunde i. På den måde får du de bedste tilbud på markedet, da konkurrencen er hård bankerne imellem. Tilbuddene er selvfølgelig 100 % uforpligtende for dig.