Spring til indhold
Banker
Danske Andelskassers Bank
Banker
Danske Andelskassers Bank

Bliv kunde i Danske Andelskassers Bank

Overvejer du at blive kunde i Danske Andelskassers Bank? Her kan du læse meget mere om, hvordan du nemt kan skifte bank.

Danske Andelskassers Bank blev stiftet i 1969. Banken har 17 filialer placeret i Jylland og Fyn. Hovedsædet er beliggende i Hammershøj.

Læs også guiden: Skift bank

Danske Andelskassers Bank boliglån

Danske Andelskassers Bank tilbyder et boliglån, som finansierer 15% af boligens værdi.

Med et Lokallån Bolig tilbydes konkurrencedygtige renter for førstegangskøbere, og ligeledes ved lån til bolig på landet. Renterne er variable og løbetiden på lånene er op til 20 år.

Deres Prioritetslån Plus er et alternativ til et realkreditlån og kan finansiere 80% ved ejerbolig og 75% ved fritidsbolig. Lånet er fleksibelt, og kan fås med og uden indlånskonto. Renten er variabel og løbetiden er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Derudover tilbydes en Boligkredit med en løbetid på op til 20 år.

Danske Andelskassers Bank andelsboliglån

Banken tilbyder andelsboliglån med en løbetid på op til 30 år, og variabel rente inden for et prædefineret rentespænd.

Danske Andelskassers Bank realkreditlån

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det bankens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Danske Andelskassers Bank Billån

Det er muligt, at optage billån hos banken. Rentesats og ÅOP reduceres såfremt den kontante udbetaling udgør 20 % af købssummen eller derover.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    19
  • Medarbejdere
    333