Spring til indhold
Banker
Danske Bank
Banker
Danske Bank

Bliv kunde i Danske Bank

Overvejer du at blive kunde i Danske Bank? Få mere viden om banken her, og se hvordan du nemt og hurtigt skifter bank nederst på siden.

Danske Bank blev stiftet i 5. oktober 1871 af nøglepersonen saddelmager og vekselerer Gottlieb Hartvig Abrahamsson Gedalia. Danske Bank er Danmarks største bank med 20.308 ansatte og 380 filialer rundt omkring i Verden, hvilket gør dem til en International bank.

Få tilbud fra banker online

Hvilke boliglån tilbyder Danske Bank?

Danske Bank tilbyder 3 forskellige boliglån: Danske Bolig Fri, Danske Prioritet Plus og et almindeligt boliglån i banken. Danske Bolig Fri lånet giver et lån med en lav variabel rente, løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Danske Prioritet Plus er et godt alternativ til realkredit, hvor der er mulighed for, at tilknytte en konto med attraktiv rente, fleksibel tilbagebetaling og afdragsfrihed. Renterne på lånet ligger mellem 2,75%-5.45%. Deres ”klassiske” boliglån giver muligheden for, at vælge imellem fast og variabel rente. Renten på lånet ligger mellem 4,47% og 11% og der er mulighed for, at betale lånet ud før tid.

Hvilke andelsboliglån kan jeg få hos Danske Bank?

Banken tilbyder et klassisk andelsboliglån, hvor der kan vælges variabel rente som gør, at ydelsen stiger og falder i perioder. Renten på denne type lån er mellem 2,95% og 8%. Der kan også vælges, at låse renten i 1-10 år og dermed få mere sikkerhed i økonomien. Renten på denne type lån svinger mellem 3,20% og 9,60 %. Derudover tilbyder de også et såkaldt ”andelsboligkredit”, hvor man selv bestemmer hvornår og hvor meget der betales af på kreditten- på den måde kan der betales mindre af på lånet i perioder hvor økonomien er ”stram” og mere af når der er lidt mere ”luft” i budgettet. Renten på denne type lån svinger imellem 5% og 11,60%.

Hvilke realkreditlån tilbyder Dansk Bank?

Realkredit Danmark er en del af Danske bank koncernen og tilbyder en række forskellige realkreditlån. Obligationslånet er til dem, som ønsker en fast rente, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Derudover har de 4 forskellige flexlån: Flexlån T, Flexlån K, Flexkort og Flexlife. Rentetilpasningslånene har en løbetid på op til 30 år og fås med og uden afdragsfrihed.

Kan jeg få et godt billån hos Danske Bank?

Danske Bank kan finansiere billån med en attraktiv rente, hvis bilen er under 10 år gammel. Hvis bilen er over 10 år, så skal der optages et forbrugslån eller en kassekredit, som har højere renter end deres billån. Med et billån kan der vælges imellem fast og variabel rente-sidste nævnte er den billigste lånetype. Der er endvidere mulighed for, at springe afdraget over 2 måneder om året, hvis de er behov for ”lidt luft i økonomien”. Renterne på deres billån svinger mellem 3,95%-9,75%.

Sådan skifter du til Danske Bank

Det er altid en god idé at få tilbud fra flere banker, inden du skifter. Så kan du sammenligne bankerne i ro og mag og vælge det tilbud, der passer bedst til din situation. Bankerne skal have nogle forskellige oplysninger fra dig, så de kan vurdere dig som kommende kunde. Det gælder også Danske Bank.

Du kan forkorte processen ved at indtaste dine oplysninger på Findbank.dk. Det er en gratis service, der sørger for, at du får tilbud fra tre forskellige banker. Tilbuddene er uforpligtende, og bankerne vil ofte give deres bedste tilbud, når de ved, de er i konkurrence med hinanden.

Om banken

  • Antal filialer
    380
  • Medarbejdere
    19.800