Danske Bank

Danske Bank

Danske Bank blev stiftet i 5. oktober 1871 af nøglepersonen saddelmager og vekselerer Gottlieb Hartvig Abrahamsson Gedalia. Danske Bank er Danmarks største bank med 20.308 ansatte og 380 filialer rundt omkring i Verden, hvilket gør dem til en International bank.

Danske bank Boliglån

Danske Bank tilbyder 3 forskellige boliglån: Danske Bolig Fri, Danske Prioritet Plus og et almindeligt boliglån i banken. Danske Bolig Fri lånet giver et lån med en lav variabel rente, løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Danske Prioritet Plus er et godt alternativ til realkredit, hvor der er mulighed for, at tilknytte en konto med attraktiv rente, fleksibel tilbagebetaling og afdragsfrihed. Renterne på lånet ligger mellem 2,75%-5.45%. Deres ”klassiske” boliglån giver muligheden for, at vælge imellem fast og variabel rente. Renten på lånet ligger mellem 4,47% og 11% og der er mulighed for, at betale lånet ud før tid.

Danske bank Andelsboliglån

Banken tilbyder et klassisk andelsboliglån, hvor der kan vælges variabel rente som gør, at ydelsen stiger og falder i perioder. Renten på denne type lån er mellem 2,95% og 8%. Der kan også vælges, at låse renten i 1-10 år og dermed få mere sikkerhed i økonomien. Renten på denne type lån svinger mellem 3,20% og 9,60 %. Derudover tilbyder de også et såkaldt ”andelsboligkredit”, hvor man selv bestemmer hvornår og hvor meget der betales af på kreditten- på den måde kan der betales mindre af på lånet i perioder hvor økonomien er ”stram” og mere af når der er lidt mere ”luft” i budgettet. Renten på denne type lån svinger imellem 5% og 11,60%.

Danske bank Realkreditlån

Realkredit Danmark er en del af Danske bank koncernen og tilbyder en række forskellige realkreditlån. Obligationslånet er til dem, som ønsker en fast rente, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Derudover har de 4 forskellige flexlån: Flexlån T, Flexlån K, Flexkort og Flexlife. Rentetilpasningslånene har en løbetid på op til 30 år og fås med og uden afdragsfrihed.

Danske bank Billån

Danske Bank kan finansiere billån med en attraktiv rente, hvis bilen er under 10 år gammel. Hvis bilen er over 10 år, så skal der optages et forbrugslån eller en kassekredit, som har højere renter end deres billån. Med et billån kan der vælges imellem fast og variabel rente-sidste nævnte er den billigste låne type. Der er endvidere mulighed for, at springe afdraget over 2 måneder om året, hvis de er behov for ”lidt luft i økonomien”. Renterne på deres billån svinger mellem 3,95%-9,75%.