Spring til indhold
Banker
Danske Bank
Banker
Danske Bank

Bliv kunde i Danske Bank

Overvejer du at blive kunde i Danske Bank? Få mere viden om banken her, og se hvordan du nemt og hurtigt skifter bank nederst på siden.

Danske Bank A/S blev stiftet d. 5. oktober 1871 af nøglepersonen saddelmager og vekselerer Gottlieb Hartvig Abrahamsson Gedalia.
Danske Bank er Danmarks største bank målt på arbejdende kapital, og havde 20.021 ansatte ved udgangen af 2023, 76 filialer i Danmark og ialt 380 filialer rundt omkring i Verden, hvilket gør dem til en International bank, samtidig med fortsat at være lokalt forankret på hjemmemarkedet i Danmark.

Få tilbud fra banker online

Hvilke lån til bolig tilbyder Danske Bank?

Danske Bank tilbyder en bred palette af produkter til finansiering af ejerbolig via deres boliglån.

Banken tilbyder følgende låntyper, at vælge imellem:

 • Boliglån/Grønt boliglån: Dette lån kan bruges til både køb af ejerbolig og boligforbedringer i nuværende bolig. Lånet har variabel rente, men der er mulighed for at låse renten i op til 10 år. Lånet kan have en løbetid på op til 30 år.
 • Danske Bolig Fri/Grønt Bolig Fri: Med dette lån kan du låne op til 80 % af en helårsboligs værdi og op til 75 % af en fritidsboligs værdi. Lånet kan have en løbetid på op til 30 år.
  Lånet har variabel rente, men der er mulighed for at låse renten i op til 10 år. Der kan tilvælges afdragsfrihed i op til 10 år.
 • Grundkøbskredit: Med en grundkøbskredit kan man finansiere 100% af en grunds værdi til 0% i rente i op til 2 år. Der er på denne kredit ingen løbende afdrag.
 • Lån til energiforbedring: Med dette lån kan man låne op til DKK. 500.000 til energioptimering af bolig. Løbetiden er op til 10 år, og renten er fast i hele perioden.

Hvilke andelsboliglån tilbyder Danske Bank?

Danske Bank kan tilbyde finansiering af andelsboliger og har følgende løsninger:

 • Andelsboliglån: Banken tilbyder et klassisk andelsboliglån til køb og forbedring af andelsbolig. Her kan både vælges mellem en konkurrencedygtig variabel rente, men man har også mulighed for at låse renten fast i 1-10 år ad gangen.
  Låner man mindst DKK. 100.000, kan man få tilknyttet en løn- eller opsparingskonto med en næsten identisk rente.
  Andelsboliglånet kan vælges med en løbetid på op til 30 år.
 • Andelsboligkredit: Som alternativ til andelsboliglånet tilbydes også en andelsboligkredit med variabel rente, som fungerer på samme måde som en kassekredit.
  Andelsboligkreditten kan bruges til køb og ombygning af andelsbolig, og løbetiden på denne kredit kan være op til 30 år.

Hvilke realkreditlån tilbyder Danske Bank?

Danske Bank tilbyder gennem deres koncernforbundne samarbejdspartner Realkredit Danmark, følgende låntyper til finansiering af ejerbolig.
Fælles for alle låntyper er, at de tilbydes med en løbetid på op til 30 år.
Lånetyperne er henholdsvis:

 • Fastforrentet kontantlån: Dette lån er et kontantlån, med en fast rente i hele lånets løbetid. Lånet giver ikke mulighed for afdragsfrihed.
 • Fastforrentet obligationslån: Dette lån er et obligationslån, med en fast rente i hele lånets løbetid. Lånet giver mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
 • FlexLån® K: Dette er et kontantlån med variabel rente i hele lånets løbetid. Renten tilpasses markedsrenten på bestemte tidspunkter – alt afhængig af hvor lang rentebindingsperiode der vælges. Lånet har en fast løbetid, og ydelsen på lånet afhænger af markedsrentens udvikling, og kan således ændre sig i forbindelse med en rentetilpasning.
  Lånet kan fås med afdragsfrihed i op til 10 år.
 • FlexLån® T: Dette er et kontantlån med variabel rente i hele lånets løbetid. Ydelsen på lånet ligger fast, men til gengæld afhænger løbetiden af markedsrentens udvikling, og løbetiden kan således ændre sig i forbindelse med en rentetilpasning.
  Lånet kan ikke fås med afdragsfrihed.
 • FlexLife® med fast rente: Dette lån er et obligationslån, med en fast rente i hele lånets løbetid.
  Lånet giver mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år.
 • FlexLife® med variabel rente: Dette lån er kontantlån, med en rente som bliver fastsat periodevis.
  Lånet giver mulighed for afdragsfrihed i op til 30 år.
 • FlexKort®: Dette lån er et obligationslån med variabel rente i hele lånets løbetid, og en rentebindingsperiode på 6 mdr.

Hvilken bilfinansiering tilbyder Danske Bank?

Danske Bank tilbyder følgende 3 muligheder i relation til finansiering af bil:

 • Billån: Billån tilbyder finansiering af nye og brugte fossilbiler. Det er muligt at låne til hele bilens købesum, og der er derfor ikke noget udbetalingskrav, uanset om bilen er fabriksny eller brugt. Lånet har som udgangspunkt en variabel rente henover hele lånets løbetid, men der er mulighed for fast rente i op til 10 år. Er der tale om en fabriksny bil, skal lånet tilbagebetales over højst 10 år. Er der tale om en brugt bil, skal lånet være betalt tilbage, inden bilen er 10 år gammel.
  Der er endvidere mulighed for at springe 2 ydelser over om året, hvilket kan give lidt luft i økonomien.
 • Elbillån: Elbillån tilbyder finansiering af biler som benytter sig af plug-in-hybrid teknologi, samt elbiler. Der er et udbetalingskrav på minimum 10% af købesummen, og det er muligt at finansiere køb af nye og brugte el- og plugin-hybrid biler. Lånet har en variabel rente henover hele lånets løbetid, men renten er typisk lavere end på billån til køb fossilbiler.
 • Privatleasing: Som en tredje løsning til finansiering af bil, tilbydes privatleasing af plug-in-hybrid-, el-, og fossilbiler. Typisk er der i forbindelse med leasing en førstegangsydelse som skal betales, og herefter betales en fast månedlig ydelse i den valgte leasingperiode.

Privatleasing udbydes af Danske Banks koncernforbundne samarbejdspartner Nordania Leasing.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med et af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

 • Antal filialer
  380
 • Medarbejdere
  20.021