Spring til indhold
Banker
Den Jyske Sparekasse
Banker
Den Jyske Sparekasse

Bliv kunde i Den Jyske Sparekasse

Ønsker du at skifte bank til Den Jyske Sparekasse? Læs mere her, og få den viden, du har brug for.

Den Jyske Sparekasse blev grundlagt som Grindsted-Grene og Omegns Laane- og Sparekasse i 1872. Banken har 510 (2013) ansatte og 39 filialer i Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland og Sønderjylland.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Den Jyske Sparekasse boliglån

Hos Den Jyske Sparekasse kan de finansiere boliglån, som udgør de 15% af boligens værdi. BoligkøbPlus lånets ÅOP ligger på 5,25%, ved et lånebeløb på 250.000 kr.

På deres klassiske boliglån ligger ÅOP mellem 5,4% – 11,6%, og løbetiden er på op til 20 år.

Banken finansierer boliger på landet med deres BoligkøbLokal lån, hvor der er mulighed for, at låne op til 60% af boligens værdi. Ved et lånebeløb på 250.000 kr. ligger deres ÅOP på 6,8% og løbetiden er op til 15 år.

Derudover tilbyder de et DJS Prioritetslån, som et alternativ til realkreditlån. Der kan lånes op til 80% af boligens værdi ved ejerbolig og 75% ved sommerhuse. Lånets løbetid er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. ÅOP ligger på 3,20%.

Den Jyske Sparekasse andelsboliglån

ÅOP på deres andelsboliglån ligger mellem 4,40% – 7,7% og med en løbetid på op til 30 år.

Den Jyske Sparekasse realkreditlån

Den Jyske Sparekasse samarbejdspartnere Totalkredit finansierer realkreditlånet, ved boligkøb. Deres fastforrentet lån er for dem, som ønsker at kende renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er fra 10-30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet giver mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Renten er variabel og der kan afdrages mere på det, end ved et fastforrentet lån. Løbetiden på lånet er op til 30 år og der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Med deres RenteMax lån, kan der vælges imellem, at renteloftet fastsættes i 5 eller 10 år. Renten på denne type lån er variabel, og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

F-Kort lånet er typisk det lån, som har den laveste rente og månedlige ydelse. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

Den Jyske Sparekasse Billån

Banken tilbyder billån hvor ÅOP ligger mellem 6,6% – 13,5%. Ved en udbetaling på mindst 20% af bilens værdi kan de tilbyde en rente på 5,95% og en ÅOP på 7,0%.

Hvordan skifter jeg bank?

Som med meget andet er det en god idé at sammenligne forskellige muligheder, når du gerne vil være kunde i en ny bank. En sammenligning give dig et godt overblik over, hvor du får det bedste tilbud. Du skal blot indtaste nogle generelle oplysninger, hvorefter bankerne forbereder et godt tilbud til dig. Ved at gøre brug af findbank.dk’s gratis service sparer du tid, samtidig med at du modtager de tre bedste tilbud fra banker, der matcher dine ønsker. Det er uforpligtende, og du kan frit vælge, om du vil skifte bank til en af de tre, du bliver anbefalet.

Om banken

  • Antal filialer
    39
  • Medarbejdere
    510