Spring til indhold
Banker
Djurslandsbank
Banker
Djurslandsbank

Bliv kunde i Djurslands Bank

Vil du gerne skifte bank til Djurslands Bank? Få meget mere information om bankens lån og vilkår her.

Djurslands Bank blev grundlagt i 1965, som en fusion mellem Folkebanken for Rougsø og Sønderhald Herreder. Banken har ca. 200 ansatte og 16 filialer placeret på Djursland og i Århus.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Djursland Bank boliglån

Banken tilbyder et klassisk boliglån, som kan finansiere op til 100% af boligens værdi-både ved ejerbolig og fritidshus. Løbetiden er på op til 20 år, hvor renten er variabel og ligger mellem 4,01% – 11,46%.

Deres PrioritetslånPlus lån er et lån der kan erstatte realkreditlånet. Her kan der lånes op til 80% ved ejerbolig, 75% ved fritidsbolig og 40% ved køb af grund. Lånets løbetid er op til 30 år og der kan vælges afdragsfrihed de første 10 år. Renten på lånet er variabel og ligger mellem 1,71% – 3,03%.

Ejendomskredit lånet er et alternativ til realkreditlånet og kan finansiere op til 80% af boligens værdi. Renten på denne type lån er variabel og ligger mellem 3,29% – 7,19%. Løbetiden er på op til 30 år og mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Derudover kan de finansiere kolonihaver med deres Kolonihavelån. Lånet kan finansiere 100% af kolonihavens værdi, men købesummen må være max. På 700.000 kr. Renten er variabel og ligger mellem 5,09% – 8,24% med en løbetid på max. 20 år

Djursland Bank andelsboliglån

Ved andelsboligkøb kan der vælges mellem 2 låntyper hos banken.

De har et klassisk andelsboliglån, som kan finansiere op til 100% af boligens værdi. Renten er variabel og ligger mellem 3,03% – 5,35%, med en ÅOP mellem 3,6% – 5,9%. Løbetiden på lånet kan være op til 20 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Djursland Bank realkreditlån

Bankens samarbejdspartnere Totalkredit finansierer realkreditlånet ved boligkøb.

Fastforrentet, hvor renten fastlægges i hele lånets løbetid. Her kan der vælges en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Tilpasningslånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed op til 10 år.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der sættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.

Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Djursland Bank Billån

Banken tilbyder billån med en løbetid på op til 9 år. Renten er variabel og afhænger af udbetalingens størrelse. Renterne ligger mellem 1,97% – 11,57% med en ÅOP mellem 3,9% – 13,9%. De tilbyder også en såkaldt Bilkredit, hvor afviklingen afhænger af bilens alder. Renterne ligger mellem 2,47% – 5,61% og ÅOP er mellem 3,3% – 9,2%.

Sådan skifter du nemt bank

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med en øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at få nogle fordelagtige tilbud. Med findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende få sammenlignet forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt de tre bedste af slagsen, hvor du frit kan vælge, om du ønsker at blive kunde i en af disse tre.

Om banken

  • Antal filialer
    16
  • Medarbejdere
    200