Spring til indhold
Banker
Dragsholm Sparekasse
Banker
Dragsholm Sparekasse

Bliv kunde i Dragsholm Sparekasse

Går du med tanker om at skifte bank til Dragsholm Sparekasse? Bliv godt rustet inden du vælger at blive kunde i en ny bank.

Dragsholm sparekasse er en lokal sparekasse der blev stiftet i 1869. Sparekassen har markedsområde i Asnæs og Kalundborg.

Dragsholm Sparekassen er en garant sparekasse, hvilket betyder at de er selvejet med ingen aktionærer, der skal have udbytte og hvor kunderne har stor indflydelse.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Dragsholm Sparekasse Boliglån

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Dragsholm sparekasse. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på boliglånet bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 30 år og renten er mellem 5,25%-13,50% og ÅOP er mellem 5,9% – 15,4%.

Dragsholm Sparekasse Andelsboliglån

Dragsholm Sparekasse kan tilbyde finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 30 år.

Renten vil typisk ligge er mellem 5,25%-13,50% og ÅOP er mellem 5,9% – 15,4%.

Dragsholm Sparekasse Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer sparekassens samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Dragsholm Sparekasse, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Dragsholm Sparekasse Billån

Dragsholm Sparekassen kan tilbyde bilfinansiering med en løbetid op til 7 år.

Lånets rente afhænger af din udbetaling og om der er tale om et helkundeforhold.

Renten vil ligge mellem 3,25%-4,25% og ÅOP ligger på 5,2%-6,3%.

Hvordan skifter jeg bank?

Her kan du få meget mere inspiration til, hvordan du skifter bank på en nem og hurtig måde.

Om banken

  • Antal filialer
    2
  • Medarbejdere
    40