Spring til indhold
Banker
Faster Andelskasse
Banker
Faster Andelskasse

Bliv kunde i Faster Andelskasse

Vil du gerne skifte bank til Faster Andelskasse? Læs meget mere om, hvordan du både nemt og hurtigt kan blive kunde i en ny bank.

Faster Andelskasse blev stiftet i 1919 og er i dag en selvstændig andelskasse, der kan tilbyde de fleste funktioner og produkter, der findes i et moderne pengeinstitut.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Faster Andelskasse Boliglån

Andelskassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Faster Andelskasse. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på boliglånet bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 3,00%-10,00% og ÅOP er mellem 3,32% – 10,64%.

Faster Andelskasse Andelsboliglån

Faster Andelskasse kan tilbyde helkunder finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år.

Renten vil typisk ligge er mellem 3,25%-10,00% og ÅOP er mellem 3,33% – 10,65%.

Faster Andelskasse Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer andelskassens samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Faster Andelskasse, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Faster Andelskasse Billån

Faster Andelskasse kan tilbyde finansiering af bil, motorcykel eller campingvogn med en løbetid op til 7 år.

Lånets rente afhænger af din udbetaling, men vil ligge på 3,00%-10,00% og ÅOP ligger på 3,76%-12,46%.

Hvordan skifter jeg til en ny bank?

At skifte bank bør altid overvejes grundigt. Det betaler sig at sammenligne forskellige banker, så du kan være sikker på, at du bliver kunde i den rette bank for dig. For at gøre processen både hurtigere og nemmere modtager du tre forskellige tilbud hos findbank.dk, efter at du har indtastet nogle få oplysninger. Her sammenlignes forskellige banker, og de kommer alle med deres bedste tilbud. Herefter kan du frit vælge, om du vil blive kunde i en af de tre banker. Det er ganske uforpligtende, og så koster det dig ikke noget at gøre brug af denne service.

Om banken

  • Antal filialer
    3
  • Medarbejdere
    14