Spring til indhold
Banker
Frøs Sparekasse
Banker
Frøs Sparekasse

Bliv kunde i Frøs Sparekasse

Overvejer du at skifte bank til Frøs Sparekasse? Læs mere om banken her.

Historien om Frøs Sparekasse starter helt tilbage i 1872, hvor en række landmænd gik sammen om at grundlægge deres eget pengeinstitut. I dag har Frøs Sparekasse 12 filialer og fem erhvervscentre som dækker Syd – og Sønderjyllandslands lokalområde bredt.

Frøs Sparekassen er en garant sparekasse, hvilket betyder at de er selvejet med ingen aktionærer, der skal have udbytte og hvor kunderne har stor indflydelse.

Læs også guiden: Skift bank online

Frøs Sparekasse Boliglån

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Frøs sparekasse. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på boliglånet bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 3,95%-5,95% og ÅOP er mellem 3,4% – 6,6%.

Frøs Sparekasse Andelsboliglån

Frøs Sparekasse kan tilbyde finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år med mulighed for op til 30 år.

Renten vil typisk ligge er mellem 2,95%-3,95% og ÅOP er mellem 3,4% – 4,5%.

Frøs Sparekasse Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer sparekassens samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Frøs Sparekasse, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Frøs Sparekasse Billån

Frøs sparekasse kan tilbyde bil finansiering med en løbetid op til 7 år. med eller uden udbetaling.

Lånets rente afhænger af din udbetaling, men vil ligge på 3,75%-5,95% og ÅOP ligger på 5,7%-7,9%

Kombinerer du billån med forsikringer i Frøs sparekasse kan du tilbydes en rente ned til 2,75 %-3,95%.

Om banken

  • Antal filialer
    12