Spring til indhold
Banker
Handelsbanken
Banker
Handelsbanken

Fakta om Handelsbanken

Handelsbanken var en del af Handelsbanken-koncernen som blev grundlagt i 1871 i Stockholm.
I 1992 åbnede Svenska Handelsbanken sin første filial i Danmark, hvor den opererede indtil 2022, hvor Jyske Bank opkøbte den danske afdeling af Svenska Handelsbanken.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Handelsbanken Boliglån

Handelsbanken finansierede køb af ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, var der mulighed for at finansiere boligkøb med et boliglån i Hvidbjerg Bank som fortsat eksisterer.
Der kunne finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån blev bestemt efter, hvor stor en belåning du som låntager ønskede i forhold til din ejendoms værdi.

Løbetiden på lånet var op til 20 år og renten var variabel henover lånets løbetid.

Handelsbanken Andelsboliglån

Handelsbanken kunne naturligvis også tilbyde finansiering til køb af andelsbolig, med en løbetid på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrie perioder med deres Prioritetsandelslån, som gav samme fleksibilitet som lån til ejerboliger.

Du kunne låne op til 80% af boligens værdi ved et Prioritetslån Andel. Renten på andelsboliglånet blev bestemt efter belåningsgraden i boligen.

Renten på dette lån var variabel henover lånets løbetid.

Handelsbanken Realkreditlån

I forbindelse med køb af ejerbolig, var det sparekassens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbød realkreditlån.

Totalkredit eksisterer fortsat, og tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Handelsbanken Billån

Handelsbanken kunne tilbyde bilfinansiering med en løbetid op til 7 år.
Lånets rente beroede på størrelse af din udbetaling.

Større udbetaling betød bedre rentevilkår.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    55
  • Medarbejdere
    600