Spring til indhold
Banker
Handelsbanken
Banker
Handelsbanken

Bliv kunde i Handelsbanken

Vil du skifte bank til Handelsbanken? Vi giver dig den nødvendige viden, så du nemt kan blive kunde i den rette bank.

Handelsbanken er en del af Handelsbanken-koncernen som blev grundlagt i 1871 i Stockholm.

I 1992 åbnede Handelsbanken i Danmark, hvor der beskæftiges i omegnen af 600 ansatte fordelt på 55 filialer over hele landet.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Handelsbanken Boliglån

Handelsbanken finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Hvidbjerg bank. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 2,85%-7,85% og ÅOP er mellem 3,4% – 15,4%.

Handelsbanken Andelsboliglån

Handelsbanken kan tilbyde finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 30 år med mulighed for afdragsfrie perioder med deres Prioritetsandelslån, som giver samme fleksibilitet som lån til ejerboliger.

Du kan låne op til 80% af boligens værdi ved et Prioritetslån Andel. Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.

Renten vil typisk ligge er mellem 2,75%-4,10% og ÅOP er mellem 3,4% – 8,8%.

Handelsbanken Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer banken samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Handelsbanken, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Handelsbanken Billån

Handelsbanken kan tilbyde bil finansiering med en løbetid op til 7 år.

Lånets rente afhænger af din udbetaling.

Billån med minimum 20% i udbetaling ligger på 1,95-6,00 % og ÅOP ligger på 3,5-7,8%

Billån med mellem 10%-20% i udbetaling ligger på 2,95%-7,00% og ÅOP ligger på 4,6%-8,9%.

Billån med under 10% i udbetaling ligger på 3,95%-9,00% og ÅOP ligger på 5,6-11,1%.

Hvordan skifter jeg bank?

Du bør altid overveje dine muligheder, inden du vælger at skifte over til en ny bank. Inden du bliver kunde i en ny bank, er det altid en god idé at sammenligne forskellige danske banker med hinanden. Efter at du har indtastet dine oplysninger kan du sammenligne forskellige banker nemt og hurtigt med en gratis service fra findbank.dk. Det foregår sådan, at du får tilsendt de tre bedste tilbud fra banker, der passer til dine præferencer. Det giver dig en unik mulighed for at blive kunde i en bank, der tilgodeser dine behov og ønsker.

Om banken

  • Antal filialer
    55
  • Medarbejdere
    600