Spring til indhold
Banker
Hvidbjerg Bank
Banker
Hvidbjerg Bank

Bliv kunde i Hvidbjerg Bank

Har du overvejet at blive kunde i Hvidbjerg Bank? Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan skifte bank til det sted, der passer til din økonomi.

Hvidbjerg Bank blev stiftet i 1912 og er siden da ekspanderet med deres 4 filialer fordelt i det midt- og vestjyske limfjordsområde.

Hvidbjerg bank er en dansk lokal bank, men vil stadig kunne tilbyde de bankprodukter – og ydelser som de større banker.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Hvidbjerg Bank Boliglån

Hvidbjerg Bank finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Hvidbjerg bank. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 4,25%-10,00% og ÅOP er mellem 5,0% – 11,4%.

Hvidbjerg Bank Andelsboliglån

Hvidbjerg Bank tilbyder finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år.

Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.

Renten vil typisk ligge er mellem 2,15%-10,75% og ÅOP er mellem 2,7% – 12,0%.

Hvidbjerg Bank Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer sparekassen samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Hvidbjerg bank, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Hvidbjerg Bank Billån

Hvidbjerg Bank kan tilbyde finansiering af nye og brugte biler med en løbetid op til 7 år på nye biler.

Lånets rente afhænger af din udbetaling, jo mere du har selv til udbetalingen, jo lavere en rente vil de kunne tilbyde dig.

Renten vil typisk ligge er mellem 3,95%-10,00% og ÅOP er mellem 6,0% – 12,8%.

Sådan skifter du bank

Det er altid en god idé at undersøge markedet, når det kommer til at skifte bank. Ved at sammenligne forskellige banker kan du nemt og hurtigt modtage tre forskellige tilbud, der er målrettet dine oplysninger. Indtast information her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    4
  • Medarbejdere
    65