Spring til indhold
Banker
Jutlander Bank
Banker
Jutlander Bank

Bliv kunde i Jutlander Bank

Vil du gerne skifte bank og have mere ud af dine penge? Her kan du finde meget mere information, hvis du overvejer at blive kunde i Jutlander Bank.

Jutlander bank fusionerede i September 2021 med Sparekassen Vendsyssel, og driver idag en fælles sparekasse i Sparekassen Danmark.

Jutlander Bank blev etableret i 2014, ved en fusion af Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro. Banken har 420 ansatte og 31 filialer hvoraf 30 af dem er placeret i Jylland og en enkelt afdeling placeret i København.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Jutlander Bank boliglån

Jutlander Bank tilbyder op til 100% finansiering af boliglån. Renten afhænger af lånebeløbets størrelse, og ligger mellem 2,65% – 8,95% – ÅOP ligger mellem 3,2% – 10,0%. Løbetiden på lånet er op til 30 år.

Jutlander Prioritetslån er et alternativ til realkreditlånet og der er mulighed for, at låne op til 80% af ejerboligens værdi. Renten ligger mellem 1,61% – 3,52% og ÅOP ligger mellem 2,1% – 4,1%. Løbetiden på lånet er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Jutlander Bank andelsboliglån

Banken har følgende finansieringsmuligheder, ved køb af andelsbolig:

Andelsboliglån: Lånet kan finansiere op til 100% af andelsboligens værdi og har en løbetid på op til 30 år. Renten ligger mellem 3,00% – 6,75% og ÅOP ligger mellem 3,6% – 7,6%.

Andelsboligkredit: Lånet har en løbetid på op til 10 år og kan finansiere op til 100% af andelsboligens værdi. Renten ligger mellem 3,00% – 7,50% – ÅOP ligger mellem 3,6% – 10,9%.

Jutlander Bank realkreditlån

Totalkredit er bankens samarbejdspartner og udbyder af realkreditlån.

De har følgende låntyper:

Fastforrentet lån: Renten er fast i hele lånets løbetid og beskytter friværdien ved rentestigninger. Løbetiden på lånet er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslån: Renten på lånet er variabel og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Renten er typisk lav på denne låntype og der er mulighed for, at afdrage mere på lånet end ved et fastforrentet lån. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for 10 års afdragsfrihed.

F-kort: Renten på lånet er fast i 6 måneder ad gangen. Lånet har typisk den laveste rente og dermed ydelse. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for 10 års afdragsfrihed.

RentMax: Der fastsættes et renteloft i 5 eller 10 år på denne låntype. Når renteloftet udløber, så fastsættes der et nyt. Renten er variabel og lavere end ved et fastforrentet lån. Lånets løbetid er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Jutlander Bank billån

Jutlander Bank kan finansiere billån med op til 100% af bilens anskaffelsesværdi. Renten på lånet afhænger af lånebeløbets størrelse, og ligger mellem 3,60% – 7,95% – ÅOP ligger mellem 5,3% – 10,2%.  Ved helkunde forhold i banken ligger renten mellem 2,99% – 3,02% og med en ÅOP mellem 4,3% – 5,2%. Billånets løbetid er på op til 8 år.

Sådan foretager du et bankskifte

For at være helt sikker på, at det er det rigtige for dig at blive kunde i en ny bank, bør du altid sammenligne forskellige muligheder på markedet. Gennem en sammenligning af forskellige banker kan du bedst sikre dig, at du skifter til det sted, hvor du får de bedste betingelser som ny kunde.

Anvender du sammenligningstjenesten hos findbank.dk, skal du blot angive en nogle få oplysninger. Foruden at give bankerne en mulighed for at vurdere dig som kunde sparer du også en masse tid på denne måde. Herefter vil du modtage de tre bedste bud på banker, som du bør overveje at skifte til.

Om banken

  • Antal filialer
    31
  • Medarbejdere
    420