Spring til indhold
Banker
Jutlander Bank
Banker
Jutlander Bank

Fakta om Jutlander Bank

Historien om Jutlander Bank startede tilbage i 2014, hvor banken blev etableret som resultatet af en fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

I 2021 fusionerede Jutlander Bank med Sparekassen Vendsyssel, og dannede Sparekassen Danmark, der i dag fungerer som Danmarks største sparekasse med mere end 1.450 medarbejdere, og 62 filialer.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Jutlander Bank boliglån

Jutlander Bank tilbød op til 100% finansiering af boliglån. Renten var afhængig af lånestørrelsen, og var variabel henover lånets løbetid. Løbetiden på lånet var op til 30 år.

Jutlander Prioritetslån var et alternativ til realkreditfinansiering og der var med dette produkt mulighed for at låne op til 80% af ejerboligens værdi. Renten på dette lån var variabel henover lånets løbetid.
Løbetiden på lånet er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Jutlander Bank andelsboliglån

Banken havde følgende finansieringsmuligheder i forbindelse med køb af andelsbolig:

Andelsboliglån: Lånet kunne finansiere op til 100% af andelsboligens værdi og havde en løbetid på op til 30 år. Renten var variabel henover lånets løbetid.

Andelsboligkredit: Lånet havde en løbetid på op til 10 år og kunne finansiere op til 100% af andelsboligens værdi. Renten var variabel henover lånets løbetid.

Jutlander Bank realkreditlån

I forbindelse med køb af ejerbolig, var det sparekassens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbød realkreditlån.

Totalkredit eksisterer fortsat, og tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Jutlander Bank billån

Jutlander Bank tilbød finansiering af bil via billån på op til 100% af bilens anskaffelsesværdi. Renten på lånet var afhængig af lånestørrelsen, og var variabel henover lånets løbetid.
Ved helkunde forhold i banken kunne der opnås en mere attraktiv rente. Billånets løbetid var på op til 8 år.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    31
  • Medarbejdere
    420