Spring til indhold
Banker
Jyske Bank
Banker
Jyske Bank

Bliv kunde i Jyske Bank

Overvejer du at skifte bank til Jyske Bank? Få mere viden om banken her, og se hvordan du nemt og hurtigt bliver kunde i en ny bank.

Historien om Jyske Bank A/S startede ved grundlæggelsen i 1967. Banken har siden dengang vokset sig stor, og beskæftigede hele 3.940 heltidsmedarbejdere ultimo 2023.  De har hovedsæde i Silkeborg og med 89 danske, kundevendte afdelinger samt et døgnåbent kundecenter, er de bredt repræsenteret på det danske landkort.

Jyske Bank tilbyder derudover Private Banking i Hamborg, og har et mangeårigt kendskab til det tyske marked.
Jyske Bank Koncernen består også af Jyske Realkredit, som tidligere hed BRFkredit.

I 2020 blev Jyske Bank Koncernens salg af deres datterbank på det britiske oversøiske territorium Gibraltar gennemført, hvorfor Jyske Bank således ikke længere er repræsenteret her.

Læs også guiden: Skift bank online

Hvilke lån til bolig tilbyder Jyske Bank?

Jyske Bank tilbyder en bred palette af produkter til finansiering af ejerbolig, byggegrund, boligforbedringer samt energioptimering via deres boliglån.

Banken tilbyder følgende låntyper, at vælge imellem:

 • Jyske Priotitet+: Dette lån tilbyder finansiering af 80% af købesummen ved køb af ejerbolig, og en løbetid på op til 30 år.
  Lånet tilbydes med indledende afdragsfrihed i op til 10 år eller med afdrag i hele lånets løbetid.
  Renten på lånet består af en variabel rente (CIBOR3*) samt et variabelt rentetillæg, der løbende kan ændre sig i lånets løbetid. Basisrenten ligger fast i 3 måneder ad gangen.
 • Jyske Renteloft CIBOR3: Dette lån tilbyder finansiering af 80% af købesummen ved køb af ejerbolig, og en løbetid på op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år.
  Renten på lånet består af en variabel rente (CIBOR3*) samt et variabelt rentetillæg, der løbende kan ændre sig i lånets løbetid. Renten ligger fast i 3 måneder ad gangen.
  Som navnet indikerer, tilbyder lånet et loft på hvor meget renten kan stige.
 • Grundkøbskredit: Jyske Bank tilbyder også finansiering af byggegrund gennem deres Grundkøbskredit.
  Grundkøbskreditten tilbyder finansiering af hele grundens købesum, dog med en løbetid på maks. 1 år. Bevilgelse af grundkøbskreditten forudsætter at der foreligger byggeplaner, samt at man som låntager kan kreditgodkendes til det efterfølgende byggeprojekt i Jyske Bank eller Jyske Realkredit.
  Det er tilmed en forudsætning at finansiering af det endelige byggeprojekt skal optages i Jyske Bank eller Jyske Realkredit. Endvidere skal kreditvurdering ske ud fra gældende kreditpolitik, og der skal stilles sikkerhed i form af ejerpantebrev.
 • Lån til nybyg: Til finansiering af nybyggeri på byggegrund tilbydes også et lån til nybyg. I den forbindelse tilbydes hhv. et forhåndslån til finansiering af bygningen før det bliver bygget, samt et byggelån som først hjemtages når bygningen er opført.
 • Lån til boligforbedringer og energioptimering: Jyske Bank tilbyder naturligvis også lån til boligforbedringer og energioptimering gennem deres 2 produkter kaldet Energilån og Jyske fyr dit fyr-lån. Energilån er et lån med variabel rente, tiltænkt energioptimering i boligen, og giver mulighed for at låne op til DKK. 500.000, med en løbetid på maks. 10 år.
  Jyske fyr dit fyr-lån er et lån med variabel rente, tiltænkt udskiftning af olie –  eller gasfyr, og lånet giver mulighed for at låne op til DKK. 500.000, med en løbetid på maks. 10 år.
 • Restfinansiering: Herudover tilbydes også et lån til restfinansiering, dvs. den del af en boligs belåning som ligger udenfor de 80%. Dette lån er med variabel rente, og løbetiden kan være helt op til 30 år. Som udgangspunkt kan man med dette lån låne op til 20% af ejendommens værdi. Dog er der i forbindelse med boligkøb typisk et krav om en egenbetaling på 5% af købesummen.

Hvilke andelsboliglån tilbyder Jyske Bank?

Banken tilbyder 2 typer andelsboliglån til privatkunders finansiering af køb af andelsbolig:

 • Andelsboliglån: Andelsboliglån er navnet på deres klassiske andelsboliglån, som har en løbetid på 20 år. Renten på dette lån er variabel henover lånets løbetid.
 • Andelsboligkredit: Andelsboligkredit har en løbetid på 10 år. Renten på dette lån er variabel henover lånets løbetid.

Hvilke realkreditlån tilbyder Jyske Bank?

Jyske bank tilbyder gennem deres koncernforbundne samarbejdspartner Jyske Realkredit finansiering af ejerbolig med realkreditlån.

Banken tilbyder følgende låntyper, at vælge imellem:

 • Jyske Fast Rente: Dette er et fastforrentet realkreditlån hvor renten ligger fast i hele lånets løbetid, som kan være 4-30 år. Der kan tilvælges afdragsfrihed i op til 10 år.
 • Jyske F1: Med Jyske F1 lån finansieres op til 80% af boligens værdi ved køb af ejerbolig og 75% ved fritidsbolig. Lånet fås med og uden afdragsfrihed i op til 10 år, og løbetiden er op til 30 år. Rentebindingsperioden er på 12 måneder, og således er renten variabel henover lånets løbetid.
 • Jyske F3: Jyske F3 fungerer på samme måde som F1, og har en løbetid på op til 30 år, men rentebindingsperioden er her på 3 år, og renten er således variabel henover lånets løbetid.
  Lånet tilbydes med og uden afdragsfrihed i op til 10 år.
 • Jyske F5: Jyske F5 fungerer på samme måde som F1 og F3, og har en løbetid på op til 30 år, men rentebindingsperioden er her på 5 år, og renten er således variabel henover lånets løbetid.
  Lånet tilbydes med og uden afdragsfrihed i op til 10 år.
 • Jyske Q4 Plus: Jyske Q4 Plus lånet finansierer op til 80% af købesummen ved ejerbolig og 75% ved fritidsboliger. Lånet har en løbetid på 30 år og op til 10 års indledende afdragsfrihed. Der tilknyttes en opsparingskonto, med samme rente som på lånet. Renten er variabel henover lånets løbetid.
 • Jyske Renteloft: Jyske Renteloft er et lån, hvor der fastsættes en variabel basisrente for et kvartal ad gangen. Lånet kan finansiere 80% af boligens værdi ved ejerbolig og 75% ved fritidsboliger. Løbetiden er på 30 år og fås med og uden indledende afdragsfrihed. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Hvilken bilfinansiering tilbyder Jyske Bank?

Jyske bank tilbyder følgende 3 muligheder i relation til finansiering af bil.

 • Jyske Billån El: Dette lån tilbyder finansiering af biler som benytter sig af plug-in-hybrid teknologi, samt elbiler. Udbetalingen skal i forbindelse med stiftelse af dette lån udgøre min. 10 % af købesummen. Låntager kan vælge en løbetid op til 8 år for biler, som er op til fem år gamle. For ældre biler er løbetiden kortere.
  Låntager bestemmer selv om renten om renten på lånet skal være fast eller variabel.
 • Jyske Billån: Jyske Billån tilbyder finansiering af fossilbiler som kører på hhv. benzin eller diesel. Udbetalingen skal i forbindelse med stiftelse af dette lån udgøre min. 10 % af købesummen.
  Låntager kan vælge en løbetid op til 8 år for biler som er op til fem år gamle. For ældre biler er løbetiden kortere.
  Låntager bestemmer selv om renten om renten på lånet skal være fast eller variabel.
 • Privatleasing: Som en tredje løsning til finansiering af bil, tilbydes privatleasing af plug-in-hybrid, el-, diesel- og benzinbiler. Typisk er der i forbindelse med leasing en førstegangsydelse som skal betales, og herefter betales en fast månedlig ydelse som inkluderer service af bilen.
  Jyske Finans tilbyder leasingaftaler med en løbetid på 1-3 år.

Jyske Billån El, Jyske Billån og Privatleasing udbydes af Jyske Finans i samarbejde med Jyske Bank.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

 • Antal filialer
  100+
 • Medarbejdere
  3.850