Spring til indhold
Banker
Lån & Spar
Banker
Lån & Spar

Bliv kunde i Lån & Spar Bank

Vil du gerne skifte bank? Her kan du få viden om, hvordan du bliver kunde i Lån & Spar Bank, og hvad banken kan tilbyde dig som ny kunde.

Lån og Spar Bank blev grundlagt i 1880. Banken havde 544 ansatte pr. januar 2024, og 24 filialer i alt, fordelt henover Storkøbenhavn, Fyn og Jylland.

Læs også guiden: Skift bank online

Lån & Spar Bank boliglån

Banken tilbyder 3 bolig finansieringsmuligheder, ved køb af ejerbolig:

Lån & Spar Boligprioritet-lånet kan finansiere op til 95% af boligens værdi. Renten er variabel og afhænger af lånets størrelse.

Lån & Spar Boligprioritet Fast Rente er et lån, hvor renten bliver fastlagt og er afhængig af lånebeløbets størrelse, belåningsprocenten og om der er forestående lån i ejendommen. Der er mulighed for, at låne op til 95% af boligens værdi. Renten er variabel.

Lån & Spar Prioritetskredit lånet kan finansiere op til 80% af boligens værdi. Renten er variabel.

Lån & Spar Bank andelsboliglån

Ved andelsboligkøb kan banken tilbyde følgende andelsboliglån:

Lån & Spar AndelsPrioritet med variabel rente. Der kan lånes op til 100% af boligens værdi.

Lån og Spar AndelsPrioritet med fast rente i 10 år. Der kan lånes op til 100% af boligens værdi.

Lån & Spar Bank realkreditlån

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det bankens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Lån & Spar Bank Billån

Lån & Spar Bank kan tilbyde følgende bilfinansierings muligheder:

LSBprivat Bil med en variabel rente.

LSBprivat Billån med medlemsfordele har en variabel rente.

Billån med mindre end 20% i udbetaling, kan vælges både med variabel og med fast rente.

Billån med mere end 20% i udbetaling, kan vælges både med variabel og med fast rente, men har som oftest en lidt lavere end hvis der lægges en kontant udbetaling på under 20% af købssummen.

Derudover tilbydes et billån med medlemsfordele, hvor renten ligeledes kan være variabel eller fast.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    20
  • Medarbejdere
    387