Spring til indhold
Banker
Lollands Bank
Banker
Lollands Bank

Bliv kunde i Lollands Bank

Hvordan kan du skifte en ny bank? Få mere viden om, hvordan du nemt bliver kunde i en bank, der passer til dig.

Lollands Bank blev stiftet i 1907 under navnet Lollands Handels- og Landbrugsbank men antog navn til Lollands Bank i 1977. Banken har hovedsæde i Nakskov og operere med 4 kundeekspederede filialer der fordeler sig på Lolland, Flasker, Sydsjælland og Møn.

→ Læs også guiden: Sådan skifter du bank

Lollands Bank Boliglån

Banken finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Lollands Bank. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.
Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.
Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 2,75%-6,75% og ÅOP er mellem 3,0% – 7,5%.

Lollands Bank Andelsboliglån

Lollands bank kan tilbyde Finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år.
Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.
Renten vil typisk ligge er mellem 2,75%-6,75% og ÅOP er mellem 3,0% – 7,5%.

Lollands Bank Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer bankens samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Lollands Bank Billån

Lollandsbank kan tilbyde finansiering af nye og brugte biler med en løbetid op til 8 år på nye biler.
Lånets rente afhænger af din udbetaling.

Billån med minimum 20% i udbetaling ligger på 6,25 % og ÅOP ligger på 8,7%

Billån med minimum 30% i udbetaling ligger på 5,75% og ÅOP ligger på 8,1%

Billån med minimum 40% i udbetaling ligger på 5,25% og ÅOP ligger på 7,6%

Billån uden udbetaling ligger på 2,50% og ÅOP ligger på 5,0%

Hvordan skifter jeg bank?

For at finde frem til den bedste bank at blive kunde i, kan det godt betale sig at sammenligne forskellige pengeinstitutter. Ved at foretage en sammenligning af forskellige banker får du mulighed for at finde det tilbud, der passer til din økonomi.

En sammenligning kan være vanskelig at udføre selv, men heldigvis gør findbank.dk det nemmere for dig. Her får du de tre bedste tilbud, der er baseret på en vurdering fra bankerne. Du skal blot oplyse dine informationer, så modtager du dine tilbud. Det er helt gratis og ganske uforpligtende, og du kan være sikker på at finde frem til, hvilken bank du skal blive kunde i.

Om banken

  • Antal filialer
    4
  • Medarbejdere
    95