Spring til indhold
Banker
Middelfart Sparekasse
Banker
Middelfart Sparekasse

Bliv kunde i Middelfart Sparekasse

Overvejer du at blive kunde i Middelfart Sparekasse? Læs mere om banken her.

Middelfart Sparekasses historie dateres helt tilbage til 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere i Middelfart søgte alternative finansieringsmuligheder.

I 1990 tog sparekassen springet og åbnede en afdeling i Fredericia, hvorefter det tog fart for den lille fynske sparekasse, som henover årene åbnede yderligere afdelinger i Jylland og på Fyn.

Læs også guiden: Skift bank online

Middelfart Sparekasse Boliglån:

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Middelfart Sparekasse. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er variabel.

Middelfart Sparekasse Andelsboliglån:

Middelfart sparekasse tilbyder finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år.

Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåningsgraden i boligen, og er variabel henover lånets løbetid.

Middelfart Sparekasse Realkreditlån:

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det bankens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Middelfart Sparekasse Billån:

Middelfart Sparekasse tilbyder bilfinansiering med en løbetid på op til 7 år.

Lånets rente afhænger af udbetalingen. Jo mere du selv har til udbetalingen, jo lavere en rente vil de kunne tilbyde dig, og renten er variabel henover lånets løbetid.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

 

Om banken

  • Antal filialer
    18
  • Medarbejdere
    424