Spring til indhold
Banker
Middelfart Sparekasse
Banker
Middelfart Sparekasse

Bliv kunde i Middelfart Sparekasse

Overvejer du at blive kunde i Middelfart Sparekasse? Læs mere om banken her.

Middelfart Sparekasses historie dateres helt tilbage til 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere i Middelfart søgte alternative finansieringsmuligheder.

I 1990 tog sparekassen springet og åbnede en afdeling i Fredericia, hvorefter det tog fart for den lille fynske sparekasse, som hen over årene åbnede yderligere afdelinger i Jylland og på Fyn.

Læs også guiden: Skift bank online

Middelfart Sparekasse Boliglån

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Middelfart sparekasse. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 3,55%-7,71% og ÅOP er mellem 3,98% – 8,24%.

Middelfart Sparekasse Andelsboliglån

Middelfart sparekasse tilbyder finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år.

Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.

Renten vil typisk ligge er mellem 3,55%-7,71% og ÅOP er mellem 4,8% – 8,36%.

Middelfart Sparekasse Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer sparekassen samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Middelfart Sparekasse der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Middelfart Sparekasse Billån

Middelfart sparekasse kan tilbyde bil finansiering med en løbetid op til 7 år.

Lånets rente afhænger af din udbetaling, jo mere du har selv til udbetalingen, jo lavere en rente vil de kunne tilbyde dig.

Renten vil typisk ligge er mellem 3,03%-8,24 % og ÅOP er mellem 5,11% – 10,57%.