Spring til indhold
Banker
Møns Bank
Banker
Møns Bank

Bliv kunde i Møns Bank

Går du med overvejelser om at skifte til Møns Bank? Få meget mere at vide om banken her, og hvordan du nemt kan blive kunde i din foretrukne bank.

Møns bank blev grundlagt i 1877. Banken er en lokal bank med primære markedsområde på Møn og Bogø. Banken har mere end 20.000 kunder og servicere deres kunder fra deres filialer i Næstved, Vordingborg, Præstø, Rønnede og Stege samt Møn Direkte, der servicere kunder uden for disse områder og som består af kørende konsulenter.

Læs også guiden: Skift bank

Møns Bank Boliglån

Banken finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Møns Bank. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Møns bank tilbyder rådgivning i alle købets faser og hjælper i samarbejde med Totalkredit med finansiering og lån.

Møns Bank Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer bankens samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Møns Bank, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Møns Bank Billån

Møns Bank kan tilbyde finansiering af nye og brugte biler med en løbetid op til 8 år på nye biler.

Som noget nyt har Møns bank lanceret en ny type billån – bilkreditten – som er en fleksibel og enkel måde at finansiere sit billån på. Bilkreditten gør det muligt for kunden at håndterer afviklingen på lånet og skaber fleksibilitet ved at tilpasse afviklingen så det passer til din økonomi.

Om banken

  • Antal filialer
    6
  • Medarbejdere
    90