Spring til indhold
Banker
Ringkjøbing Landbobank
Banker
Ringkjøbing Landbobank

Bliv kunde i Ringkjøbing Landbobank

Går du og overvejer at blive kunde i en ny bank? Her kan du læse mere om, hvordan du nemt og hurtigt kan skifte bank.

Ringkjøbing Landbobank er en dansk regionalbank med 661 ansatte (2023). Banken har udover deres hovedsæde i Ringkjøbing, 17 lokale afdelinger, samt en række Private Banking afdelinger fordelt henover kongeriget. Banken blev grundlagt i 1886 og fusionerede i 2018 med Nordjyske bank.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Ringkjøbing Landbobank boliglån:

Banken tilbyder at finansiere op til 100% af boligens værdi ved køb af ejerbolig. Lånets løbetid er på op til 25 år og renten er variabel. Er belåningsgraden på 95-100%, er renten højere end ved en belåningsgrad på 80-95%.

Med deres RL- Prioritetslån er der mulighed for, at få finansieret op til 80% af boligens værdi. Lånet er et alternativ til et realkreditlån, da det har en 1. prioritet sikkerhed i boligen. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Banken tilbyder derudover et Boligkøbslån og Boligkøbskredit. Boligkøbslånet har en løbetid på 20 år, og boligkøbskreditten har en løbetid på 20 år, begge med renter som er variable henover lånets løbetid.

Ringkjøbing Landbobank andelsboliglån:

Ringkjøbing Landbobank kan finansiere op til 100% af andelsboligens værdi. Løbetiden er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed. Ved en belåningsgrad på 0-60% er renten lavere end ved en belåningsgrad på 60-80%. Dog er renten på andelsboliglån uagtet af belåningsgrad, variabel henover lånets løbetid.

Ringkjøbing Landbobank realkreditlån:

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det bankens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Ringkjøbing Landbobank billån:

Ringkjøbing Landbobank tilbyder naturligvis også finansiering af fossilbiler, hybridbiler samt elbiler.

Vælges et elbilslån tilbydes en rente som er 1 procentpoint lavere, end et traditionelt billån, forudsat at låntager lægger en udbetaling på mindst 20% af bilens købssum.

Beregn hvor meget det koster at låne til din næste drømmebil via billånsberegneren ved at klikke her.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    8
  • Medarbejdere
    661