Spring til indhold
Banker
Nordjyske bank
Banker
Nordjyske bank

Bliv kunde i Nordjyske Bank

Går du med tanker om at skifte bank til Nordjyske Bank? Her kan du læse alt det, du har brug for at vide, hvis du gerne vil være kunde i en ny bank.

Nordjyske Bank er en dansk lokalbank, som blev grundlagt i 1970 som Egnsbank Nord, og blev etableret i sin nuværende form i 2002. Banken har ca. 650 ansatte fordelt på 21 filialer, primært beliggende omkring Vendsyssel. Banken fusionerede med Ringkjøbing Landobank i 2018 og er nu en del af en samlet bank.

→ Læs også guiden: Bankskifte online

Nordjyske Bank boliglån:

Nordjyske Bank kan tilbyde følgende finansieringsmuligheder i forbindelse med køb af ejerbolig:

Nordjyske Prioritet er et alternativ til et realkreditlån, der kan finansiere op til 80% af boligens værdi ved ejerboliger og 75% ved fritidshuse. Lånet har en løbetid på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten er variabel og der betales ikke bidragssats.

Boliglån Plus kan finansiere op til 95% af boligens værdi, og har en løbetid på op til 20 år. Renten på dette lån er variabel.

Nordjyske Bank andelsboliglån:

Banken kan finansiere op til 100% ved køb af andelsbolig. Lånets løbetid er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Der kan vælges imellem en variabel rente og en fast rente i 5 år.

Nordjyske Bank realkreditlån:

Bankens samarbejdspartnere Totalkredit finansierer realkreditlånet ved boligkøb.

Med deres Fastforrentede lån er renten fastlagt, i hele lånets løbetid. Der kan vælges en løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente, og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Tilpasningslånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag, end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der sættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.

Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Nordjyske Bank Billån:

Nordjyske Bank tilbyder naturligvis også finansiering af fossilbiler, hybridbiler samt elbiler.

Vælges et elbilslån tilbydes en rente som er 1 procentpoint lavere, end et traditionelt billån, forudsat at låntager lægger en udbetaling på mindst 20% af bilens købssum.

Beregn hvor meget det koster at låne til din næste drømmebil via billånsberegneren ved at klikke her.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    17
  • Medarbejdere
    650