Spring til indhold
Banker
Nordjyske bank
Banker
Nordjyske bank

Bliv kunde i Nordjyske Bank

Går du med tanker om at skifte bank til Nordjyske Bank? Her kan du læse alt det, du har brug for at vide, hvis du gerne vil være kunde i en ny bank.

Nordjyske Bank er en dansk lokalbank, som blev grundlagt i 1970 som Egnsbank Nord, og blev etableret i sin nuværende form i 2002. Banken har ca. 450 ansatte og 25 filialer, primært i Vendsyssel. Banken fusionerede med Ringkjøbing Landobank i 2018 og er nu en del af en samlet bank.

→ Læs også guiden: Bankskifte online

Nordjyske Bank boliglån

Nordjyske bank kan finansiere boliglånet, ved køb af ejerbolig og de kan tilbyde følgende finansieringsmuligheder:

Nordjyske Prioritet er et alternativ til et realkreditlån, der kan finansiere op til 80% af boligens værdi ved ejerboliger og 75% ved fritidshuse. Lånet har en løbetid på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten er variabel og uden bidrag. Renten ligger mellem 1,40% – 3,10% og med en ÅOP mellem 2,00% – 3,7%.

BoliglånPlus kan finansiere op til 95% af boligens værdi og har en løbetid på op til 20 år. Renten er variabel og ligger mellem 2,95% – 6,95% med en ÅOP mellem 3,60% – 7,8%.

Nordjyske Bank andelsboliglån

Banken kan finansiere op til 100% ved køb af andelsbolig. Lånets løbetid er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Der kan vælges imellem en variabel rente og en fast rente i 5 år. Renten ligger mellem 2,95% – 4,95% og med en ÅOP mellem 3,60% – 5,70%.

Nordjyske Bank realkreditlån

Bankens samarbejdspartnere Totalkredit finansierer realkreditlånet ved boligkøb.

Med deres Fastforrentede lån er renten fastlagt, i hele lånets løbetid. Der kan vælges en løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente, og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Tilpasningslånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag, end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der sættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.

Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Nordjyske Bank Billån

Med bankens Billån100 kan der opnås en variabel rente på 2,95% og en ÅOP på 4,50%. Lånets løbetid er på 7 år. Ligges der en udbetaling på under 20%, så ligger renterne mellem 3,95% – 8,95% og ÅOP mellem 5,6% – 11,00%.

Skift bank nemt og hurtigt

Det er altid en god idé at sikre sig, at man kender de forskellige tilbud og banker på markedet. Inden du vælger at blive kunde i en ny bank, er det derfor en god idé at sammenligne de forskellige banker. Det giver dig mulighed for at vælge det bedste tilbud, og du vil samtidig blive afklaret om, hvorvidt det betaler sig at skifte.

Sammenligningen er nem og overskuelig, og her kan du benytte dig af findbank.dk. Indtast dine informationer, som alle banker har brug for, når de skal foretage en vurdering af dig. Derefter modtager du de tre bedste tilbud, og det er ganske gratis for dig. Der er heller ingen krav om, at du behøver benytte dig af et af de tre tilbud.

Om banken

  • Antal filialer
    17
  • Medarbejdere
    650