Spring til indhold
Banker
Saxo Bank
Banker
Saxo Bank

Bliv kunde i Saxo Bank

Tænker du på at skifte bank til Saxo Bank? Læs her og få nyttig viden om, hvordan du bliver kunde i en bank, der passer til dig.

Saxo Bank blev grundlagt i 1992 og er en dansk investeringsbank specialiseret i online handel og investering. Banken har 1.456 (2014) ansatte.

Deres hovedkontor er i København, men derudover har de et stærkt internationalt netværk med lokalafdelinger i Asien, Europa, Australien og Afrika.

Få tilbud fra banker online

Saxo Bank boliglån

Saxo Bank kan finansiere boliglånet ved køb af ejerbolig. Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten ligger mellem 4,50% – 11,00% og ÅOP mellem 5,2% – 12,4%.

Saxo Bank andelsboliglån

Bankens kan tilbyde andelsboliglån med en løbetid på op til 20 år og renten ligger mellem 2,95% – 9,50%, med en ÅOP mellem 3,6% – 10,7%.

Saxo Bank realkreditlån

Saxo Banks samarbejdspartnere Totalkredit finansierer realkreditlånet ved boligkøb.

Med deres Fastforrentede lån er renten fastlagt, i hele lånets løbetid. Der kan vælges en løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente, og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Tilpasningslånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag, end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.

Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Saxo Bank Billån

Saxo Bank har to forskellige billån:

Billån med 20% udbetaling, som har en løbetid på 7 år. Renten på denne låntype ligger mellem 3,75% – 11,60% – ÅOP ligger mellem 5,7% – 14,5%.

Energilån Bil lånet er kun til biler i energiklasse A. Løbetiden på lånet er 7 år og renten ligger mellem 4,95% – 5,25%- ÅOP ligger mellem 7,0% – 7,3%.

Så nemt er det at skifte bank

I forbindelse med et bankskifte til eksempelvis Saxo Bank, vil banken kræve en række forskellige oplysninger fra dig. Banken vurderer dig ud fra disse informationer, og sådan vil alle banker gøre. Hos Findbank.dk kan du helt uforpligtende få tilbud fra tre forskellige banker. Du indtaster først dine oplysninger og ganske gratis får du de bedste forudsætninger for at vælge at blive kunde i en bank, der passer bedst til dig og din økonomi. Ved at sammenligne forskellige banker får du mulighed for at opnå de bedste aftaler i forhold til det, du går og drømmer om.

Om banken

  • Antal filialer
    7
  • Medarbejdere
    1.456