Spring til indhold
Banker
Skjern Bank
Banker
Skjern Bank

Bliv kunde i Skjern Bank

Drømmer du om at blive kunde i en ny bank? Vi giver dig den nødvendige viden, hvis du gerne vil skifte bank til Skjern Bank i den nærmeste fremtid.

Skjern Bank blev grundlagt i 1906. Banken har 138 ansatte i deres 7 filialer, hvoraf 5 af dem er placeret i Jylland og 2 på Sjælland.

→ Læs også guiden: Bankskifte

Skjern Bank boliglån

Banken finansierer boliglån ved køb af ejerbolig- der kan vælges imellem følgende låntyper:

Boliglån er deres klassiske boliglån, som kan finansiere 80-95% af boligens værdi. Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 4,50% – 8,25%- ÅOP er mellem 4,8% – 8,7%.

Med deres BoligMax lån, kan der opnås en rente mellem 2,95% – 8,00% og en ÅOP mellem 3,5% – 8,9%.

BoligMax kredit er lånet til dem, som ønsker et fleksibelt lån. Her kan man selv bestemme, hvornår og hvor meget der betales af på lånet. Løbetiden genforhandles efter 10 år. Renten ligger mellem 3,45% – 8,00% – ÅOP ligger mellem 3,8% – 10,1%

Skjern Bank Prioritet har en løbetid på op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.  Renten på lånet er variabel og afhænger af belåningens størrelse. Renten ligger mellem 1,50% – 4,00%- ÅOP ligger mellem 1,8% – 4,4%.

Derudover kan de finansiere sommerhuse, med deres Sommerhuslån. Renten ligger mellem 3,45% – 6,50% og ÅOP mellem 4,0% – 7,3%.

Skjern Bank andelsboliglån

Skjern Bank kan tilbyde 2 finansieringsmuligheder ved andelsboligkøb- Andelsboliglån og Andelsboligkredit.

Andelsboliglånets rente ligger mellem 3,25% – 6,75% og en ÅOP mellem 3,8% – 7,0%.

Andelsboligkredittens rente ligger mellem 3,50% – 7,00% og en ÅOP mellem 3,9% – 8,9%.

 Skjern Bank realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer bankens samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet.

Med deres Fastforrentede lån, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Tilpasningslånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed op til 10 år.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.

Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Skjern Bank billån

Banken har to finansieringsmuligheder i form af billån:

Billån er deres klassiske billån og renten ligger mellem 4,50% – 8,50% og ÅOP ligger mellem 6,3% – 10,6%.

BillånMax har en rente mellem 4,50% – 6,75% og en ÅOP mellem 4,57% – 6,92%.

Hvordan skifter jeg bank?

Det er altid en god idé at undersøge markedet grundigt, inden du vælger, hvem du vil skifte til. I takt med en hård konkurrence bankerne imellem resulterer det ofte i gode fordele, hvis du laver en sammenligning af bankernes tilbud inden et eventuelt skift. For at komme i gang skal du blot angive en række oplysninger, som bankerne skal bruge for at vurdere dig som kunde og give dig et godt tilbud.

Med findbank.dk får du tilsendt tre tilbud, der er aktuelle for dig. Det er helt gratis, og du behøver ikke takke ja til nogen af dem. På den måde har du de bedste forudsætninger for at skifte bank til den helt rigtige.

Om banken

  • Antal filialer
    7
  • Medarbejdere
    138