Spring til indhold
Banker
Spar Nord
Banker
Spar Nord

Bliv kunde i Spar Nord

Går du og overvejer at blive kunde i Spar Nord, kan du her læse om alt det, du skal vide, og hvordan du sørger for at skifte til den helt rigtige bank.

Spar Nord Bank blev grundlagt i 1967 som Sparekassen Nordjylland og skiftede først til sit nuværende navn i 2000.
Spar Nord Bank har 60 filialer fordelt over hele Danmark. Banken lægger stor vægt på at være aktivt tilstede, og have stærke relationer til borgerne i de respektive lokalområder hvor de har filialer.

Banken har en størrelse, som gør at Finanstilsynet har udpeget banken som et systemisk vigtigt finansielt institut, hvilket øger bankens finansielle stabilitet, og dermed minimerer økonomiske risici for kunderne samt banken selv.

Læs også guiden: Skift bank online

Spar Nord boliglån:

Spar Nords Boliglån er målrettet finansiering af ejerbolig, samt finansiering af istandsættelser og øvrige byggeprojekter som f.eks. tilbygning.
Lånet kan have en løbetid på op til 20 år, og der er mulighed for at få en afdragsfri periode på op til 10 år.

Er man interesseret i at energioptimere sin bolig, tilbydes et såkaldt Energivenligt Boliglån, som er målrettet forbedringer der sikrer energibesparelser i boligen.
Med dette lån kan man låne op til DKK. 500.000 til en attraktiv rente i op til 10 år.

Spar Nord andelsboliglån:

Banken kan tilbyde andelsboliglån, med en løbetid på op til 30 år, og mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten på lånet er variabel henover lånets løbetid.

Spar Nord realkreditlån:

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det bankens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Spar Nord billån:

Traditionelt billån:
Banken tilbyder finansiering af ny eller nyere bil, med mulighed for at låne til hele bilens anskaffelsesværdi.
Renten man bliver tilbudt som låntager er afhængig af, hvor stor en kontakt udbetaling der lægges.
Billån til køb af nye biler kan tilbagebetales over en periode på op til 8 år.
Er er tale om køb af brugt bil, skal lånet tilbagebetales over maksimalt 6 år.

Lån til elbiler:
Ønsker man at erhverve sig en elbil, tilbyder Spar Nord et Energivenligt Billån som er et særligt attraktivt billån målrettet elbiler.
Renten på lån til finansiering af elbiler er typisk lavere end lån til finansiering af biler der benytter sig af øvrige drivmidler, grundet det politiske ønske om at reducere danske bilisters klimaaftryk.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    60
  • Medarbejdere
    1.600