Spring til indhold
Banker
Banker

Bliv kunde i Sparekassen Djursland

Går du og overvejer at skifte til en ny bank? Her finder du meget mere viden, hvis du overvejer at blive kunde i Sparekassen Djursland. 

I 2020 blev det offentliggjort at Langå Sparekasse og Djursland Sparrekasse går sammen under det fremtidige navn Sparekassen Djurslands med hovedsædet placeret i Langå.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Sparekassen Djursland Boliglån

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i Langå sparekasse. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 2,15%-10,75% og ÅOP er mellem 2,7% – 12,0%.

Sparekassen Djursland Andelsboliglån

Sparekassen tilbyder finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 20 år.

Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.

Renten vil typisk ligge er mellem 2,15%-10,75% og ÅOP er mellem 2,7% – 12,0%

Sparekassen Djursland Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer sparekassen samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Langå Sparekasse, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Sparekassen Djursland Billån

Sparekassen kan tilbyde finansiering af nye og brugte biler med en løbetid op til 7 år på nye biler.

Lånets rente afhænger af din udbetaling, jo mere du har selv til udbetalingen, jo lavere en rente vil de kunne tilbyde dig.

Renten vil typisk ligge er mellem 2,85%-10,75% og ÅOP er mellem 4,5% – 13,1%.

Sådan skifter du til en ny bank

Når der er tale om at skifte bank, er det en god idé at foretage en sammenligning af forskellige banker. På den måde kan du bedre sikre dig et tilbud, der passer godt til dig og dine behov. Bankerne vurderer dig ud fra en række oplysninger, som du nemt kan oplyse hos findbank.dk, der gør arbejdet for dig. Herefter vil du modtage de tre bedste tilbud fra bankerne, der gør det langt nemmere at beslutte, hvilken bank du vil være kunde i. Det er gratis og helt uforpligtende, og det vil for langt de fleste give en bedre forståelse og fornemmelse af, hvilken bank der er den bedste at vælge.

Om banken

  • Antal filialer
    9
  • Medarbejdere
    62