Spring til indhold
Banker
Sparekassen Kronjylland
Banker
Sparekassen Kronjylland

Bliv kunde i Sparekassen Kronjylland

Vil du gerne skifte bank til Sparekassen Kronjylland? Her kan du få mere viden om, hvad du kan forvente af banken, og hvordan du nemt bliver kunde i en ny bank.

Sparekassen Kronjylland blev stiftet i 1829, som en sideforretning i en købsmandsbutik og er den dag i dag udover hovedsædet i Randers, bredt repræsenteret på det danske landkort med i alt 47 afdelinger som beskæftiger de ca. 800 ansatte.
Sparekassen Kronjylland dækker rent geografisk primært Midt- og Østjylland samt Sydjylland, men Sparekassen har også Sjællandske rødder via deres 9 filialer beliggende her.
Sparekassen Kronjylland er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter med mere end 36.000 garanter.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Sparekassen Kronjyllands Boliglån:

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i sparekassen Kronjylland. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er variabel henover lånets løbetid.

Sparekassen Kronjyllands Andelsboliglån:

Sparekassen Kronjylland kan tilbyde Finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 25 år og mulighed for afdragsfrihed i op til 5 år.

Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.

Renten er variabel henover lånets løbetid.

Sparekassen Kronjyllands Realkreditlån:

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det Sparekassen Kronjyllands samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

 • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
 • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
 • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
 • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Sparekassen Kronjyllands Billån:

Sparekassen Kronjylland kan tilbyde finansiering af nye og brugte biler fossilbiler, hybridbiler samt elbiler via følgende produkter:

 • Billån.
 • Elbillån.

Bemærk at der i forbindelse med køb af ny bil, ikke er noget udbetalingskrav.
* Sparekassen Kronjylland samarbejder med Gjensidige, og tilbyder via dem attraktive forsikringsløsninger.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

 • Antal filialer
  47
 • Medarbejdere
  800