Spring til indhold
Banker
Sparekassen Kronjylland
Banker
Sparekassen Kronjylland

Bliv kunde i Sparekassen Kronjylland

Vil du gerne skifte bank til Sparekassen Kronjylland? Her kan du få mere viden om, hvad du kan forvente af banken, og hvordan du nemt bliver kunde i en ny bank.

Sparekassen Kronjylland blev stiftet i 1829 under navnet Sparrekassen starte i Randers by og omegn, som en sideforretning i en købsmandsbutik og dækker i dag store dele af Midt- og Østjylland samt dele af det sydlige Jylland, ligesom de har seks afdelinger på Sjælland. Sparekassen Kronjylland er blandt landets 10 største pengeinstitutter og vokser i disse år betydeligt med blandt andet åbning af nye afdelinger.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Sparekassen Kronjyllands Boliglån

Sparekassen finansierer køb af, ejerbolig, andelsbolig samt fritidshuse. Udover finansiering med realkreditlån, er der mulighed for at finansiere dit boligkøb med et boliglån i sparekassen Kronjylland. Der kan finansieres 80-95% af boligens værdi.

Renten på deres boliglån bestemmes efter, hvor stor en belåning du ønsker i forhold til ejendommens værdi.

Løbetiden på lånet er op til 20 år og renten er mellem 4,00%-8,00% og ÅOP er mellem 4,5% – 8,9%.

Sparekassen Kronjyllands Andelsboliglån

Sparekassen Kronjylland kan tilbyde Finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 25 år og mulighed for afdragsfrihed i op til 5 år.

Renten på andelsboliglånet bestemmes efter belåning i forhold til boligens værdi.

Renten vil typisk ligge er mellem 3,75%-4,75% og ÅOP er mellem 4,0% – 5,2%.

Sparekassen Kronjyllands Realkreditlån

Ved køb af ejerbolig, finansierer sparekassen samarbejdspartnere Totalkredit realkreditlånet, med hvem de har et tæt samarbejde. Det vil være Sparekassen Kronjylland, der tager sig af rådgivningen og papirgangen.

Med deres Fastforrentede, fastlægges renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet har en variabel rente, hvor der er mulighed for at låse renten i 3, 5 eller 10 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

Sparekassen Kronjyllands Billån

Sparekassen Kronjylland kan tilbyde finansiering af nye og brugte biler med en løbetid op til 8 år på nye biler.

Lånets rente afhænger af din udbetaling.

Renten vil typisk ligge er mellem 4,00%-8,00% og ÅOP er mellem 6,0% – 10,3%.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du beslutter dig for, om du skal være kunde i en ny bank, er det altid en fordel at foretage en sammenligning af forskellige banker. Der findes nemlig mange banker på markedet, der måske kan give dig et endnu bedre tilbud, hvis du skifter. Alle banker foretager en vurdering på baggrund af en række oplysninger, som du altid skal angive, hvis du ønsker at skifte bank.

Hos findbank.dk kan du sammenligne en lang række af de danske banker og efterfølgende modtage de tre bedste tilbud. Du indtaster en række oplysninger, hvorefter bankerne konkurrerer om at give dig det bedste tilbud. På den måde kan du meget nemmere beslutte dig for, hvem du vil være kunde hos i fremtiden. Og så er der ganske gratis og uforpligtende.

Om banken

  • Antal filialer
    53
  • Medarbejdere
    700+