Spring til indhold
Banker
Sparekassen Sjaelland-Fyn
Banker
Sparekassen Sjaelland-Fyn

Bliv kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn

Overvejer du at blive kunde i en ny bank? Få mere viden om, hvordan du nemt kan skifte bank til Sparekassen Sjælland-Fyn.

Sparekassen Sjælland-Fyn blev grundlagt i 1825. Banken er lokalt forankret gennem sit brede filialnet fordelt på Sjælland og Fyn, hvor ca. 550 medarbejdere betjener over 160.000 kunder.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Sparekassen Sjælland-Fyn boliglån:

Banken kan finansiere op til 100% af boliglånet, ved køb af ejerbolig. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Derudover tilbyder de også en Boligkredit, hvor renten ligeledes er variabel henover lånets løbetid.

Deres Prioritetslån er et alternativ til et realkreditlån, og kan finansiere op til 80% ved ejerbolig og 60% ved fritidshuse. Løbetiden på lånet er op til 30 år og med mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed. Renten er variabel henover lånets løbetid.

Sparekassen Sjælland-Fyn andelsboliglån:

I relation til andelsboliger tilbyder Sparekassen et attraktivt andelsboliglån med en attraktive rente, som er variabel henover lånets løbetid.
Der tilbydes også en andelsboligkredit i forbindelse med køb af andelsbolig, eller istandsættelse af eksisterende andelsbolig. Andelsboligkreditten har en løbetid på op til 30 år og med mulighed for op til 10 års afdragsfrihed. Renten på kreditten er variabel henover løbetiden.

Sparekassen Sjælland-Fyn realkreditlån:

I forbindelse med køb af ejerbolig, er det Sparekassen Sjælland-Fyns samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbyder realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

 • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
 • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
 • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
 • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Sparekassen Sjælland-Fyn billån:

Sparekassen Sjælland-Fyn tilbyder følgende produkter i relation til finansiering af bil:

 • Billån til finansiering af fossilbiler samt hybridbiler: Med dette lån tilbydes en løbetid på op til 8 år, alt afhængig af bilens alder.
  Renten er variabel henover lånets løbetid.
 • Elbillån: Med dette lån tilbydes en løbetid på op til 8 år, alt afhængig af bilens alder.
  Der er ved denne låntype et udbetalingskrav på 20% af anskaffelsesprisen, og renten på lånet er variabel henover lånets løbetid.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

 • Antal filialer
  38
 • Medarbejdere
  550