Spring til indhold
Banker
Sparekassen Sjaelland-Fyn
Banker
Sparekassen Sjaelland-Fyn

Bliv kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn

Overvejer du at blive kunde i en ny bank? Få mere viden om, hvordan du nemt kan skifte bank til Sparekassen Sjælland-Fyn.

Sparekassen Sjælland-Fyn blev grundlagt i 1825. Banken har 54 filialer fordelt på Sjælland og Fyn- deres hovedsæde er i Holbæk.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Sparekassen Sjælland-Fyn boliglån

Banken kan finansiere op til 100% af boliglånet, ved køb af ejerbolig. Renten ligger mellem 3,25% – 9,75% og med en ÅOP mellem 4,0% – 11,0%.

Derudover tilbyder de også en Boligkredit og her ligger renten mellem 4,25% – 7,25% og ÅOP mellem 4,8% – 9,7%.

Deres Prioritetslån er et alternativ til et realkreditlån, og kan finansiere op til 80% ved ejerbolig og 60% ved fritidshuse. Løbetiden på lånet er op til 30 år og med mulighed for op til 10 års indledende afdragsfrihed. Renten er variabel og ligger mellem 1,95% – 2,75% og med en ÅOP mellem 2,2% – 3,0%.

Sparekassen Sjælland-Fyn andelsboliglån

Banken kan finansiere andelsboliglån med en løbetid på op til 30 år. Renten på lånet er variabel og ligger mellem 3,15% – 7,00% – ÅOP ligger mellem 3,7% – 7,8%.

Sparekassen Sjælland-Fyn realkreditlån

Banken samarbejder med Totalkredit, som kan finansiere realkreditlånet ved køb af ejerbolig.

Totalkredit har følgende lånemuligheder:

Fastforrentet obligationslån: Renten fastlægges i hele lånets løbetid, uanset om der sker ændringer på lånemarkedet. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet kan altid indfries til kurs 100.

Tilpasningslån: Lånet har en variabel rente, med mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånets løbetid er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrie perioder i op til 10 år i alt.

Der er mulighed for, at afdrage mere, end ved et fastforrentet lån.

RenteMax: Lånet giver mulighed for, at fastsætte renteloftet 5 eller 10 år. Renten på denne låntype er variabel, og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

F-Kort: Lånet er typisk det lån, som har den laveste rente og månedlige ydelse. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

Sparekassen Sjælland-Fyn billån

Sparekassen Sjælland-Fyn finansierer billån, med en løbetid på op til 8 år. Prisen på lånet afhænger af udbetalingens størrelse. Renten er variabel og ligger mellem 1,75% – 6,25%- ÅOP ligger mellem 3,4% – 8,2%.

Sådan skifter du til den bedste bank

Når du overvejer at skifte bank, er det en god idé at sammenligne forskellige banker på markedet. Det giver dig nogle gode muligheder for at få det bedste tilbud, i og med at der i forvejen er stor konkurrence mellem bankerne. For at gøre processen nem og hurtig kan du benytte dig af findbank.dk’s service, der gør arbejdet for dig. Her modtager du de tre bedste tilbud fra de banker, der matcher dine ønsker. Det er helt gratis og et godt redskab til at slippe for arbejdet selv. Det er i øvrigt ganske uforpligtende, og du kan selv vælge, om du vil skifte bank.

Om banken

  • Antal filialer
    54
  • Medarbejdere
    500-999