Spring til indhold
Banker
Swedbank
Banker
Swedbank

Bliv kunde i Swedbank

Overvejer du at skifte bank til Swedbank? Få mere viden om, hvordan du simpelt og nemt kan blive kunde i den bedste bank for dig.

Swedbank blev grundlagt i 1820. Banken har 601 filialer i Sverige og i Baltikum. Derudover er banken repræsenteret i andre dele af verden herunder København. Swedbank har nedlagt det meste af deres aktiviteter i Danmark i 2022, og er ikke en aktiv bank, som den har været tidligere.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Swedbank boliglån

Swedbank kan finansiere boliglånet, ved køb af ejerbolig. Det er muligt, at låne op til 10% af boligens værdi og der kræves en egen udbetaling på 10% ved helårsbolig og 15% ved fritidsbolig. Lånet har en løbetid på op til 25 år og der er ikke mulighed for afdragsfrihed. Renten er variabel og ligger på 3,35% og med en ÅOP på 3,9%.

Derudover tilbyder de to løsninger, som kan erstatte realkreditlånet:

Prioritetslån: Lånet har en løbetid på op til 25 år og der kan lånes op til 85% af boligens værdi. Renten er variabel og ligger mellem 1,00% – 1,20% og med en ÅOP mellem 1,4% – 1,6%.

Prioritetskredit: Lånet har en løbetid på op til 25 år og der kan lånes op til 40% af boligens værdi. Renten er variabel og ligger på 1,70% – ÅOP ligger mellem 2,2% – 3,4%.

Swedbank andelsboliglån

Banken kan finansiere op til 90% af andelsboligens værdi og tilbyder følgende løsninger:

Andelsboliglån: Med deres klassiske andelsboliglån er løbetiden på op til 25 år, med mulighed for afdragsfrihed i de første 10 år. Renten afhænger af lånebeløbets størrelse og ligger mellem 2,45% – 3,35% – ÅOP ligger mellem 2,8% -3,8%.

Andelsboligkredit: Lånet har en løbetid på op til 25 år og der betales kun rente af det beløb, som er trukket på kreditten. Renten ligger mellem 2,45% – 3,35% – ÅOP ligger mellem 3,1% – 6,0%.

Swedbank realkreditlån

Jyske bank er bankens samarbejdspartner og udbyder af realkreditlån ved boligkøb.

Jyske bank tilbyder følgende finansieringsmuligheder:

Fastforrentet lån: Lånet har den samme ”husleje” i hele lånets løbetid og dermed er der ingen overraskelser ved rentestigninger. Løbetiden på lånet er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten er typisk højere end på lån med variabel rente.

Rentetilpasningslån: Lånet har typisk en lav rente og der er mulighed for, at låse renten i 1,2,3,4 eller 5 år. Lånet har en løbetid på op til 30 år og kan fås med og uden afdragsfrihed.

Rentetilpasningslån fast ydelse: Lånet har en fast ydelse og en løbetid på op til 30 år. Renten kan fastlægges i en periode på 1-6 år efter eget valg.

RTL-kort lån:  Lånet er typisk det lån, der har den laveste rente og har en fastrenteperiode på 3 måneder. Derudover er bidragssatserne lavere, end ved andre lån med variabel rente. Lånets løbetid er op til 30 år med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Swedbank billån

Swedbank finansierer billån med op til 90% af bilens købspris. Løbetiden på lånet kan maksimalt være 7 år, og renten afhænger af lånebeløbets størrelse. Renten ligger mellem 3,75% – 4,75% og ÅOP ligger mellem 5,0% – 6,1%.

Hvordan skifter jeg bank?

Læs mere om dine muligheder og få svar på oftest stillede spørgsmål til bankskifte her:

Om banken

  • Antal filialer
    601
  • Medarbejdere
    21.000