Spring til indhold
Banker
Totalbanken
Banker
Totalbanken

Bliv kunde i Totalbanken

Har du overvejet at skifte bank til Totalbanken? Få mere viden om banken her, så du bliver godt rustet til et eventuelt bankskifte.

Totalbanken blev grundlagt i 1911. Banken har 54 ansatte og hovedsæde I Aarup. Udover sit hovedsæde har den fire filialer – to i Odense og to på Fyn.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Totalbanken boliglån

Totalbanken kan finansiere 15% af boligens værdi, med deres boliglån. Renten ligger mellem 4,90% – 9,25% og med en ÅOP mellem 5,7% – 10,5%. Lånet har en løbetid på op til 20 år.

Totalbanken andelsboliglån

Totalbanken har ikke nogle ”færdige løsninger” i form af andelsboliglån, men det er muligt at kontakte en rådgiver, som kan hjælpe med, at lave et lånetilbud.

Totalbanken realkreditlån

Totalkredit er bankens samarbejdspartnere og udbydere af realkreditlån.

Totalkredit tilbyder følgende låntyper:

Fastforrentet lån hvor man kender renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er fra 10-30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet giver mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Renten er variabel og mulighed for, at afdrage mere, end ved et fastforrentet lån. Løbetiden på lånet er op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet giver mulighed for, at fastsætte renteloftet i 5 eller 10 år. Renten på denne låntype er variabel, og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

F-Kort lånet er typisk det lån, som har den laveste rente og månedlige ydelse. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

Totalbanken billån

Banken kan tilbyde billån med en løbetid på op til 9 år. Renten ligger mellem 3,75% – 6,75% – ÅOP ligger mellem 5,8% – 9,0%.

Hvordan skifter jeg bank?

Et bankskifte kan meget vel være den helt rigtige beslutning for dig. Dog betaler det sig altid at sammenligne forskellige banker, så du kan være sikker på, at du bliver kunde i den rigtige bank. Med hård konkurrence på markedet kan du få glæde af endnu bedre vilkår, hvis du sørger for at sammenligne dine muligheder.

Hos findbank.dk kan du gratis få tre tilbud fra forskellige banker. Her skal du blot angive dine oplysninger, som enhver bank kræver for at foretage en vurdering af din økonomi. Det er ganske uforpligtende, og du bestemmer helt selv, om du vil være kunde i en af de banker, som du bliver anbefalet.

Om banken

  • Antal filialer
    5
  • Medarbejdere
    54