Spring til indhold
Banker
Vestjysk Bank
Banker
Vestjysk Bank

Bliv kunde i Vestjysk Bank

Overvejer du at blive kunde i Vestjysk Bank? Få den nødvendige viden lige her, så du kan være sikker på at skifte til den rigtige bank.

Vestjysk Bank blev grundlagt i 1982 og er en fusion mellem Lemvig Bank og Lemvig Folkebank. Banken har 15 afdelinger i Jylland, med hovedsæde i Lemvig. Vestjysk Bank er et aktieselskab med ca. 37.000 navnenoterede aktionærer.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Vestjysk Bank boliglån

Banken tilbyder finansiering af boliglån. Renten ligger mellem 3,50% – 7,50% og med en ÅOP mellem 3,9% – 8,4%.

Derudover har de et prioritetslån, som kan erstatte realkreditlånet. Renten på lånet ligger mellem 2,18% – 3,97% – ÅOP ligger mellem 2,6% – 4,6%.

Vestjysk Bank andelsboliglån

Vestjyske Bank finansierer andelsboliglån. Renten på lånet ligger mellem 3,25% – 5,25% og med en ÅOP mellem 3,7% – 6,0%.

Vestjysk Bank realkreditlån

Banken samarbejder med Totalkredit, der finansierer realkreditlånet ved køb af ejerbolig.

Totalkredit har følgende lånemuligheder:

Fastforrentet obligationslån: Fast rente i hele lånets løbetid, uanset om der sker ændringer på lånemarkedet. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet kan altid indfries til kurs 100.

Tilpasningslån: Lånet har en variabel rente, med mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånets løbetid er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrie perioder i op til 10 år i alt.

Der er mulighed for, at afdrage mere, end ved et fastforrentet lån.

RenteMax: Lånet giver mulighed for, at fastsætte renteloftet 5 eller 10 år. Renten på denne låntype er variabel, og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

F-Kort: Lånet er typisk det lån, som har den laveste rente og månedlige ydelse. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

Vestjysk Bank billån

Renten på billån hos banken, ligger mellem 3,25% – 7,95% og ÅOP ligger mellem 4,6% – 10,2%. Løbetiden på lånet er op til 7 år.

Hvordan skifter jeg nemt bank?

I forbindelse med et bankskifte er det altid en fordel at foretage en sammenligning mellem forskellige banker. På den måde kan du være sikker på, at det er det rigtige for dig at skifte. En sammenligning giver dig det bedste overblik, og du vil samtidig kunne høste fordelene ved et marked med hård konkurrence.

For at lette processen vil findbank.dk gøre arbejdet for dig. Du skal indtaste en række informationer, som bankerne skal bruge til at vurdere dig som kunde. Du vil efterfølgende modtage de tre bedste tilbud, som du helt selv kan vælge, om du vil gøre brug af. Det er helt gratis, og du får en unik mulighed for at finde ud af, hvilken bank du bør blive kunde i.

Om banken

  • Antal filialer
    15
  • Medarbejdere
    431