Spring til indhold
Banker
Alm. Brand
Banker
Alm. Brand

Alm. Brand Bank

Få mere viden om Alm. Brand Bank på denne side.

I oktober 2020 blev det annonceret, at Sydbank køber og overtager alle kunder og aktiviteter i Alm. Brand Bank. Alm. Brand koncernen blev grundlagt i 1792 og i 1974 stiftede de Alm. Brand Bank. I 2020 overtog og opkøbte Sydbank A/S alle Alm. Brands kunder og filialer. Banken havde 263 ansatte og 12 filialer fordelt over hele landet.

Læs også guiden: Skift bank

Alm. Brand Bank Boliglån

Alm. Brand Bank tilbød blandt andet finansiering af boliglån, samt realkreditlån via deres på daværende tidspunkt samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit.

Alm. Brand Bank Andelsboliglån

Banken tilbød 2 slags andelsboliglån, hhv. andelsboligkredit og et klassisk andelsboliglån.

Alm. Brand Bank Realkreditlån

I forbindelse med køb af ejerbolig, var det bankens samarbejdende realkreditinstitut Totalkredit der udbød realkreditlån.

Totalkredit tilbyder til finansiering af ejerbolig 4 forskellige låntyper, hvilke er listet nedenfor:

  • Fastforrentet realkreditlån: Med Totalkredits fastforrentede realkreditlån, ligger renten fast i hele lånets løbetid. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for indledende afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.
  • Rentetilpasningslån:  Totalkredit tilbyder også rentetilpasningslån med variabel rente, hvor der er mulighed for at vælge en rentebindingsperiode på enten 3 eller 5 år. Her vil du have kendskab til renten et aftalt antal år, men ikke i hele låntes løbetid. Rentetilpasningslån har typisk en lavere rente og dermed en lav ydelse set i forhold til et fastforrentet realkreditlån. Løbetiden er op til 30 år, med mulighed for at tilvælge afdragsfrihed i op til 10 år.
  • F-kort: F-kort lånet er det lån, hvor der typisk kan opnås den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag end et fastforrentet realkreditlån. Renten på F-kort lånet er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.
  • RenteMax: RenteMax lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år. Lånet har typisk en konkurrencedygtig variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Alm. Brand Bank Billån

Hos Alm. Brand bank kunne der optages billån på op til 750.000 kr.
Deres renter varierede efter hvor meget der blev lagt til udbetaling, jo højere udbetaling der blev lagt desto lavere rente kunne der tilbydes.

Hvordan skifter jeg bank?

Inden du tager beslutningen om at skifte bank, er det en god idé at indhente tilbud fra de forskellige banker på markedet. På den måde er du mest sikker på at blive kunde i en bank, der tilbyder dig de bedste vilkår.

Med øget konkurrence på markedet er der rig mulighed for at modtage fordelagtige tilbud. Med Findbank.dk kan du helt gratis og uforpligtende sammenligne forskellige banktilbud. Du vil herefter få tilsendt op til tre af de bedste af slagsen, hvorefter du frit kan vælge, om du ønsker at gå videre med en af tilbuddene.

Opret en forespørgsel allerede i dag her, og bliv kontaktet.

Om banken

  • Antal filialer
    12
  • Medarbejdere
    263