Spring til indhold
Banker
Alm. Brand
Banker
Alm. Brand

Bliv kunde i Alm. Brand bank

Vil du gerne være kunde i Alm. Brand Bank? Få mere viden om, hvordan du let kan skifte bank.

I oktober 2020 blev det annonceret, at Sydbank køber og overtager alle kunder og aktiviteter i Alm. Brand Bank. Alm. Brand koncernen blev grundlagt i 1792 og i 1974 stiftede de Alm. Brand Bank. I 2020 overtog og opkøbte Sydbank A/S alle Alm. Brands kunder og filialer. Banken havde 263 ansatte og 12 filialer fordelt over hele landet.

Læs også guiden: Skift bank

Alm. Brand Bank Boliglån

Alm. Brand Bank tilbyder finansiering af boliglån.
Der kan vælges et ”klassisk” boliglån, med en ÅOP på 2,7% – 13,5%, hvor de månedlige ydelser ligger imellem 2.014 kr.- 5.435 kr.
Det andet lån er en Boligkredit hvor ÅOP ligger mellem 2,6% – 13,5%, og med en kvartalsvis ydelse mellem 3.144 kr. – 16.065 kr.
Begge lån har en variabel rente og en løbetid på op til 30 år-desuden kan lånene indfries før tid.

Alm. Brand Bank Andelsboliglån

Banken tilbyder 2 slags andelsboliglån- andelsboligkredit og et klassisk andelsboliglån.
Ved første nævnte er renten mellem 3,2% – 13,7% og ved sidste nævnte mellem 2,95% – 13,10%.
Begge lån har en variabel rente, løbetid på op til 30 år, mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Alm. Brand Bank Realkreditlån

Alm. Brand bank samarbejder med Totalkredit, som tilbyder realkreditlån. Totalkredit finansierer 80% ved ejerbolig og 75% ved fritidsbolig.
Med deres fastforrentede lån, kan der vælges en løbetid på op til 30 år og med afdragsfrihed i op til 10 år.
De tilbyder også et tilpasningslån, hvor der kan vælges imellem, at låse renten i 3 eller 5 år.
Lånet er med en variabel rente, løbetid på 1-30 år, afdragsfrihed i op til 10 år og mulighed for, at afdrage mere end på et fastforrentet lån.
Deres F-kort lån er det lån, hvor der kan opnås den laveste rente og ydelse. Renten bliver fastlagt i 6 måneder og reguleres 1. januar og 1. juli. Løbetiden er på op til 30 år og der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.
Derudover kan der vælges et RenteMax lån, som er et fleksibelt lån, med en lav variabel rente. Der kan vælges, om renteloftet skal gælde i 5 eller 10 år. Der en løbetid på maksimalt 30 år, med mulighed for ændring. Der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år, med mulighed for, at vælge perioderne til og fra.

Alm. Brand Bank Billån

Hos Alm. Brand bank kan der optages billån på op til 750.000 kr.
Deres renter varierer efter hvor meget der lægges til udbetaling, jo højere udbetaling der lægges desto lavere rente kan der opnås. Renterne slægger fra 3,95% – 9,50% og med en ÅOP fra 5,2% – 11,2%.

Sådan skifter du nemt og hurtigt bank

Med hård konkurrence på markedet kan du få de bedste tilbud, hvis du undersøger markedet grundigt. Indtast dine oplysninger her, og få tre tilbud fra banker, der konkurrerer om at få dig som kunde. Du er ikke forpligtet til at tage imod tilbuddene, men kan i ro og mag sammenligne og finde den løsning, der passer bedst for dig og din økonomi.

Om banken

  • Antal filialer
    12
  • Medarbejdere
    263