Spring til indhold
Banker
Sydbank
Banker
Sydbank

Bliv kunde i Sydbank

Går du med tanker om at skifte bank til Sydbank? Her kan du få den nødvendige viden, så du nemt og sikkert kan blive kunde i dine foretrukne bank.

Sydbank A/S blev grundlagt i 1970 ved en fusion af 4 lokalbanker. Sydbank har hovedsæde i Aabenraa og 2.231 ansatte. De har 65 filialer i hele Danmark og 5 i Tyskland. I oktober 2020 annoncerede Sydbank at man har købt og overtaget alle kunder og aktiviteter i Alm. Brand bank.

→ Læs også guiden: Skift bank online

Sydbank boliglån

Banken har følgende finansieringsmuligheder af boliglån:

Sydbank Bolig-lån: Lånet kan finansiere op til 100% af boligens værdi. Løbetiden er på op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten er variabel og ligger mellem 4,75% – 10,00% – ÅOP ligger mellem 5,4% – 11,1%.

Sydbank Bolig-kredit: Lånet har en variabel rente, og der betales kun rente af det skyldige beløb. Løbetiden på lånet er op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten ligger mellem 4,75% – 10,00% – ÅOP ligger mellem 5,5% – 14,6%.

Sydbank Prioritetslån: Lånet er et alternativ til et realkreditlån og kan finansiere op til 80% af ejerboligens værdi og 60% ved fritidsboliger. Løbetiden er på op til 30 år, med mulighed for 10 års indledende afdragsfrihed. Renten er variabel og ligger mellem 1,40% – 5,68% – ÅOP ligger mellem 1,6% – 6,3%.

Sydbank andelsboliglån

Sydbank kan tilbyde finansiering af andelsboliger og har følgende løsninger:

Andelsboliglån: Lånet kan finansiere op til 100% af andelsboligens værdi. Løbetiden er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i 10 år. Renten er variabel og ligger mellem 3,50% – 9,00% og med en ÅOP mellem 4,1% – 10,1%.

Andelsboligkredit: Lånet kan finansiere op til 80% af boligens værdi. Løbetiden er på op til 30 år, med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år. Renten er variabel og ligger mellem 3,50% – 5,50% – ÅOP ligger mellem 4,2% – 9%.

Sydbank realkreditlån

Sydbanks samarbejdspartner Totalkredit finansierer realkreditlånet ved boligkøb.

Fastforrentet lån: Renten er fastlagt, i hele lånets løbetid. Der kan vælges en løbetid på op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år. Lånet er typisk dyrere end lån med variabel rente, og prisen afhænger af lånebeløbet og løbetiden på lånet.

Tilpasningslån: Lånet har en variabel rente og der er mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Lånet har en lav rente og dermed en lav ydelse. Løbetiden er op til 30 år, hvor der kan vælges afdragsfrihed i op til 10 år.

F-kort lån: Her kan man typisk opnå den laveste rente og ydelse. Lånet har dog et højere afdrag, end ved et fastforrentet lån. Renten er variabel og fastlægges for 6 måneder ad gangen. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax: Lånet er et fleksibelt lån, hvor der fastsættes et renteloft, som gælder i 5 eller 10 år.

Lånet har en lav variabel rente, som justeres hvert halve år. Løbetiden kan være på op til 30 år, med mulighed for ændring af løbetiden. Der kan vælges perioder med afdragsfrihed i op til 10 år i alt.

Sydbank billån

Bankens billån har en løbetid på op til 10 år, hvis bilen er fabriksny-ved ældre biler fratrækkes bilens alder fra løbetiden. Renten på lånet er variabel og ligger mellem 3,95% – 7,95% og med en ÅOP mellem 5,7% – 10,0%.

Sådan skifter du bank

For at kunne skifte til den helt rigtige bank er det fornuftigt at indhente tilbud fra flere forskellige banker. Det kan give dig en vished om, hvorvidt du skal vælge at blive kunde i den ene, den anden eller den tredje bank. Der er hård konkurrence på det markedet, og som potentiel kunde har du mulighed for at få endnu lavere renter og bedre vilkår.

Med Findbank.dk kan du få hjælp. Det foregår ved at du indtaster dine informationer her. Herefter vil du modtage de tre bedste tilbud fra forskellige banker. Du er nu allerede kommet et skridt videre i processen, da du slipper for at indsende en masse oplysninger. På den måde får du det bedste overblik over, hvilken bank du bør blive kunde i. Og så er det helt gratis og uforpligtende for dig.

Om banken

  • Antal filialer
    70
  • Medarbejdere
    2.231