Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel blev stiftet i 2001 ved en fusion mellem Jelstrup Lyngby Sparekasse og Vrå Sparekasse. Banken har 484 medarbejdere og 34 filialer, primært i Jylland og 2 i København.

Sparekassen Vendsyssel boliglån

Med bankens boliglån er det muligt, at få finansieret op til 100% af boligens værdi. Løbetiden på lånet er op til 30 år. Renten er variabel og ligger mellem 3,55% – 7,13% – ÅOP ligger mellem 4,20% – 7,90%.

Deres Prioritetskredit er et alternativ til et realkreditlån og det er muligt, at låne op til 60% af ejerboligens værdi og op til 50% ved fritidshuse. Løbetiden er op til 30 år og med mulighed for afdragsfrihed i 10 år. Renten på lånet er variabel og tilskrives hvert kvartal.

Sparekassen Vendsyssel andelsboliglån

Banken tilbyder finansiering af andelsboliglån, med en løbetid på op til 30 år. Renten er variabel og ligger mellem 3,55% – 7,13%- ÅOP ligger mellem 4,20% – 7,90%.

Sparekassen Vendsyssel realkreditlån

Totalkredit er bankens samarbejdspartnere og udbydere af realkreditlån.

Totalkredit tilbyder følgende låntyper:

Fastforrentet lån hvor man kender renten i hele lånets løbetid. Løbetiden er fra 10-30 år og med mulighed for afdragsfrihed i op til 10 år.

Tilpasningslånet giver mulighed for, at låse renten i 3 eller 5 år. Renten er variabel og mulighed for, at afdrage mere, end ved et fastforrentet lån. Løbetiden på lånet er op til 30 år og afdragsfrihed i op til 10 år.

RenteMax lånet giver mulighed for, at fastsætte renteloftet i 5 eller 10 år. Renten på denne låntype er variabel, og typisk lavere end ved et fastforrentet lån. Der kan vælges afdragsfrihed til og fra, i en periode helt op til 10 år og lånets løbetid er på op til 30 år.

F-Kort lånet er typisk det lån, som har den laveste rente og månedlige ydelse. Her bliver renten fastlagt i 6 måneder ad gangen. Renten er variabel og lånet fås med en løbetid op til 30 år og afdragsfrihed op til 10 år.

Sparekassen Vendsyssel billån

Sparekassen Vendsyssel kan finansiere billån. Deres renter på billån ligger mellem 3,80% – 7,19% og en ÅOP mellem 5,80% – 9,30%.